Vyřazená Absolonová: Líbačka a cigárko! A její přítel jen koukal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vyřazená Absolonová: Líbačka a cigárko! A její přítel jen koukal!

Po vyřazení se Monika na Vaška vrhla a pusinkovala ho.
Po vyřazení se Monika na Vaška vrhla a pusinkovala ho. (Aha! – Marek Pátek)

Sice má problémy se zády, ale cigaretu s odhalenými rameny si venku na mrazu klidně dala. Zpěvačka Monika Absolonová (34) zaháněla slzy po vyřazení pusinkováním s tanečníkem Václavem Masarykem (21), pak se letmo pozdravila se svým přítelem Vratislavem Jandou (46) a následně zamířila na cigaretu. Pěkně tak hazardovala s už tak podlomeným zdravím.

A jak vlastně vyřazení ze soutěže těsně před finále Monika bere? „Odcházím s pocitem, že jsem skvělá tanečnice. Je to soutěž, ale pro nás je to kus života a velké dřiny. Všem tanečníkům se hluboko klaním. Jsem na sebe pyšná a je to pro mě povzbuzení. Zvítězila jsem nad sebou, nad leností i nad fyzickou bolestí, kterou jsem zažila,“ řekla deníku Aha! Absolonová.

Podle porotce Zdeňka Chlopčíka (53) právě Monika a její partner předvedli nejlepší výkon. Dodal ale, že ve StarDance jde hlavně o zábavu a sympatie diváků.

„Když jsme v srpnu začali s Vaškem zkoušet, říkali jsme si, že by bylo hezké, kdybychom skončili jako třetí pár. Vašek tomu při pohledu na mé tancování nevěřil – ale ono to tak dopadlo,“ vzpomíná Absolonová na začátky v soutěži.

„Byla úžasnou partnerkou, ale musím přiznat, že když tančím s profesionálkou, je to lepší, protože ji nemusím učit,“ řekl upřímně Moničin tanečník Vašek Masaryk.

Přítele Vráťu Absolonová chytila za ruce, zapózovala s ním...

...a uháněla ven na cigaretu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.