Zárubová se rozloučí! Změnila si jméno a... Smutný konec krásné moderátorky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zárubová se rozloučí! Změnila si jméno a... Smutný konec krásné moderátorky

Světlana Zárubová už nebude moderátorskou hvězdou 1. zpráv na Primě.
Světlana Zárubová už nebude moderátorskou hvězdou 1. zpráv na Primě.  (TV Prima, ara)

Moderátorce 1. zpráv Světlaně Zárubové Witowské (37) zvoní v redakci zpravodajství na Primě umíráček! A šéfka tamního zpravodajství Jitka Obzinová (46) už za ni má náhradu: na internetu proslavenou moderátorku ČT24 Sandru Parmovou, která v živém vysílání telefonovala s jakýmsi Krťou…

Poslední kapka ve vyhroceném vztahu Zárubové s Obzinovou bylo, když si moderátorka po své tajné svatbě s Petrem Witowským bez vědomí šéfky změnila jméno v titulcích zpravodajství. Pro televizi to byl velký problém. A pro Světlanu začátek konce.

„Obraťte se na Jitku Obzinovou nebo tiskové oddělení,“ odsekla na naši otázku stroze Zárubová. Prima však výměnu moderátorek potvrdila! „Světlana Witowská po svém sňatku požádala vedení televize Prima o snížení pracovního nasazení s tím, že se chce více věnovat rodině. To se proto rozhodlo posílit tým moderátorů hlavních večerních Zpráv o moderátorku Sandru Parmovou, která doposud působí v České televizi jako moderátorka Studia burza,“ sdělila deníku Aha! mluvčí televize Jana Kocová s odvoláním na šéfku zpravodajství Obzinovou.

„Paní Witowská dostala od vedení televize Prima nabídku na další spolupráci v rámci zpravodajství, která vychází vstříc Světlaniným požadavkům na volnější režim,“ dodává Kocová. Zárubová Witowská se tak ocitla ve společnosti dalších nepotřebných moderátorek.

VIDEO Tímhle trapasem se Sandra Palmová proslavila: Redaktorka ČT telefonovala v živém vysílání - »Krťo, kde jsi?«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.