Babyboom u herců z Novy - Vágner má syna Maxe, Bareš dcerku Toničku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babyboom u herců z Novy - Vágner má syna Maxe, Bareš dcerku Toničku!

Petr Vágner s manželkou Gábinou a novorozeným Maxem.
Petr Vágner s manželkou Gábinou a novorozeným Maxem. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Hrdinové seriálů televize Nova Petr Vágner (33, Ordinace v růžové zahradě 2) a Igor Bareš (44, Pojišťovna štěstí) jsou novopečenými šťastnými tatínky! Vágnerovi se v pondělí narodil syn Samuel Max, Bareš o pár dní předtím poprvé pochoval v náruči dceru Toničku!

Na manželku Petra Vágnera, podle divaček nejhezčího herce seriálu, Gábinu přišel porod před stanoveným termínem, přesto proběhl hladce. „A máme tu repete! Od 20.32 hodin 15. 11. 2010 je tu s námi také Samuel Max Vágner, 3,15 kg a 48 centimetrů. A dokonce trumfl v rychlosti porodu i ségru!“ hlásil krátce po porodu deníku Aha! Vágner, který už má doma se ženou téměř tříletou dceru Lili.

Hvězda »novácké« ságy Pojišťovna štěstí Igor Bareš (44), který v seriálu ztvárnil postavu dobráckého Harryho, se stal pro změnu otcem krásné holčičky Antonie! „Jsem šťastný jak blecha,“ prozradil slavný táta. „Tonička měřila 56 centimetrů a vážila tedy opravdu hodně, 3,6 kilogramu. Na holčičku je to dost,“ směje se Igor.

Jeho žena, herečka Národního divadla Antonie Talacková (32) přivedla dceru na svět v porodnici v Praze-Podolí. „Mám obří radost. Je to už moje druhá dcera, tak doufám, že snad časem ještě přibude kluk. Na to je ale ještě brzo, raduju se teď jenom z obou svých Toniček,“ dodává herec známý i ze seriálu Horákovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.