Honička Absolonové: Běžela kvůli kšeftu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Honička Absolonové: Běžela kvůli kšeftu!

Barrandov, 21:35 - Absolonová spolu s partnerem čekají na verdikt.
Barrandov, 21:35 - Absolonová spolu s partnerem čekají na verdikt. (Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek)

Vpravdě perný večer v sobotu zažila Monika Absolonová (34). Hned poté, co s Václavem Masarykem (20) odtančila ve StarDance, spěchala do hotelu Ambassador, kde s Alešem Hámou (37) moderovala anketu Atlet roku. Při úprku z taxíku málem neuhlídala svoje bujné vnady, které se draly ven z šatů!

„Ježišmarjá, nazdar bazar!“ přivítala se uřícená Absolonová před hotelem s přítomnými fotografy a novináři poté, co v teniskách a šatech běžela od taxi, které ji přivezlo přímo z tanečního parketu. To všechno za lačného přihlížení kolemjdoucích, které zaujal hlavně Moničin vzdouvající se dekolt.

Pak prolétla hotelem, aby celá uřícená stanula po boku Hámy. „A máme ji tady,“ zahlásil pár chvil poté, co opustila barrandovské ateliéry a na první výstup se ani nestačila z »tanečních« šatů převléknout.

Do dalšího vstupu se už ale vydýchala a šaty vyměnila. Zpěvačku v úvodu přímého televizního přenosu zastoupila sama Atletka roku, oštěpařka Barbora Špotáková, která si tak poprvé v kariéře zahrála na moderátorku!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.