Dáda je mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dáda je mrcha!

Dáda se svým seriálovým manželem v podání Bohumila Klepla.
Dáda se svým seriálovým manželem v podání Bohumila Klepla. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Dagmar Patrasová (50) se vrací k herectví pro dospělé! A její nová role bude pěkně šokující! V jednom z nových seriálových projektů nadcházejícího podzimu na televizní obrazovce ztvární manželku Bohumila Klepla.

A nebude to žádná milá Dáda, jak ji známe, ale svérázná a panovačná mrcha! „Hraju vlastně svůj protiklad,“ směje se Dáda, jejíž seriálový manžel se zamiluje do mladé letušky. „V podobné pozici jsem vlastně byla před šestadvaceti lety, ale v opačné roli!“

Tím Dáda zřejmě naráží na svého manžela Felixe Slováčka (63) a jeho bývalou ženu Alenku alias Renée Wevelsiepovou, se kterou se Slováček kvůli Dádě rozvedl. Reálný život Patrasové má v seriálu i další spojnici, její postava se také jmenuje Dagmar. Tady se jí ale říká Dášo a nedělní Aha! Dádu zastihlo v pátek odpoledne přímo na natáčení. „Na natáčení se střídá několik režisérů a je na něm úžasný mladý štáb. Vstupovat do rozjetého vlaku je vždy těžší, takže to beru zodpovědně. A moc mě to baví,“ chválí natáčení Dáda, která se v seriálu jmenuje Dagmar Filová. Její manžel Robert (Bohumil Klepl) se zamiluje do mladé letušky Petry (Zuzana Norissová) a spustí tím řetězec situací, které se budou prolínat dějem seriálu Letiště televize Prima.

Dětmi milovaná herečka a zpěvačka se v posledních dvaceti letech věnovala především tvorbě pro děti. Nepočítámeli miniroličku v hororu Choking Hazard, tak se v »dospěláckém« filmu Anděl svádí ďábla objevila naposledy v roce 1988! Předtím však měla na kontě mnoho slavných filmových rolí Smrtí stopařek počínaje po svůdnou Manuelu v komedii Vrchní, prchni! konče. „Nabídky na filmování mi chodily pravidelně, ale odmítala jsem je kvůli své práci pro děti,“ vysvětluje Dáda svou delší hereckou pauzu.

3.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.