Christina Aguilera: Rozvod je otázka času! Přijdou hádky o syna? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Christina Aguilera: Rozvod je otázka času! Přijdou hádky o syna?

Fotografie
Fotografie (internal)

Byla to láska jako trám! Před pěti lety hudební producent Jordan Bratman (33) požádal americkou zpěvačku Christinu Aguileru (29) o ruku v hotelovém pokoji posetém růžemi. A teď? Hádky, hádky, hádky. Schyluje se k rozvodu.

Svatba v listopadu 2005 v severní Kalifornii byla honosná, i když hostů bylo »jen« asi 130 hostů. Nevěsta na sobě měla šaty od návrháře Christiana Lacroixe. Zbudou jen krásné vzpomínky. A malý syn Max.

„Ačkoli jsme se s Jordanem rozešli, naše závazky vůči synovi Maxovi zůstávají stejně pevné jako kdykoli jindy,“ uvedla Aguilera. Podobná slova však bývají často jen zbožná přání, kvůli sporům během rozvodu a vzájemnému osočování ztrácí na ceně.

Jaký je důvod k rozchodu? Podle Christiny vášeň mezi nimi poslední dobou jen vyprchávala a vyprchávala. Manželovi prý nepřipadala dost atraktivní.

Christina se synem Maxem.

Zpěvačka a hudební producent se vzali před pěti lety. Jejich syn Max se narodil předloni.

Krom pěvecké kariéry se Aguilera pustila i do filmového dobrodružství; už brzy se v kinech objeví muzikál Burlesque, v němž hraje po boku popové legendy Cher.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.