Christina Aguilera: Kam zmizela její kila a celulitida? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Christina Aguilera: Kam zmizela její kila a celulitida?

Která Christina je ta pravá?
Která Christina je ta pravá? (koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka Christina Aguilera (30) radikálním způsobem změnila svou podobu. Z obtloustlé kreatury s celulitidou je opět štíhlá sexy kráska s dokonalým tělem. Jak jen to dělá?

Novou image zpěvačka ukázala v rámci kampaně módní značky C&A, pro niž navrhla a nafotila kolekci dámského oblečení. Christina je teď k nepoznání a vypadá jako na začátku své kariéry, která odstartovala před 12 lety.

Přitom ještě v červnu letošného roku Aguilera všechny šokovala oblými křivkami, které ještě zdůraznila nevhodně zvoleným oblečením. Tehdy se zdálo, že už jí na sexy postavu, kterou vždy dávala na obdiv, zůstaly jen vzpomínky. Uplynuly dva měsíce a všechno je jinak!

Pro proměnu Christiny Aguilery existují jen dvě vysvětlení - buď má k dispozici elixír mládí, nebo si vizáž výrazně vylepšila retušováním fotek.

Ostatně, posuďte to sami z galerie...

 



Přečtěte si
aznom
7. 9. 2011 • 12:13

Je naprosto stejná,jenom ji stáhli elastický spodním prádlem,lépe postavili před kameru a ejhle "novinář AHA" si hned cintá pentli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.