Csáková je čerstvá čtyřicítka! »Pařit« bude v kostele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Csáková je čerstvá čtyřicítka! »Pařit« bude v kostele!

Ilona Csáková s Radkem Vonešem.
Ilona Csáková s Radkem Vonešem. (Aha! Hykl, Pátek, Kundrát)

Do klubu sexy 40 se dneska zařazuje zpěvačka Ilona Csáková. Pro párty ve velkém si zarezervovala katolický kostel v centru Prahy. Ilono, nepřežeň to s mešním vínem, aby ses pak nerouhala nebo dokonce nehřešila!

Místo narozeninové párty není žádným překvapením. Umí vydělat nekřesťanské peníze i na svém ročním synkovi – propůjčila jej do reklamy na boty, malého Daniela stejné jako jeho otce Radka Voneše si po několika neúspěšných vztazích za pět minut dvanáct svých biologických hodin doslovila vymodlila, tak proč čtyřicetiny neoslavit ve svatostánku takřka s božím požehnáním…

Při dnešním narozeninovém koncertu v kostele sv. Michaela Archanděla v Praze na Starém Městě zazní její největší hity. „Přála jsem si takové místo, které bude nevšední, zajímavé a blízké mé osobě,“ vysvětluje zpěvačka.

Csákovou na výsluní vytáhl lídr kapely Laura a její tygři v roce 1987. O sedm let později už jela svoji sólovou dráhu - vydala sedm úspěšných desek a jedno »Best of« album.

Současné době patří spíše mezi muzikálové zpěvačky v divadlech Broadway a Hybernia v muzikálech Kleopatra (hraje Kleopatra), Tři mušketýři (hraje královnu Annu) a Golem.

Jeden z největších hitů Csákové z roku 1995

Čtěte také:

Ilona Csáková: Její syn je malý obřík! V roce už má nadváhu

Hit k Cukrárně zpívá Csáková

Csáková, Machálková a Černochová - Kdo má větší prsa?

Csáková oslaví 40 v kostele!

Csáková pokřtila syna! Proč nejde za kmotru Gottová?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.