Adela Banášová ve své show - Zfackovala svého hosta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adela Banášová ve své show - Zfackovala svého hosta

Adela Banášová
Adela Banášová (TV Markiza)

Tak tohle se jen tak nevidí! Moderátorka a porotkyně »novácké« talentové show Talentmania Adela Banášová (29) během svého pořadu v televizi Markíza zfackovala vlastního hosta!

Když totiž do pořadu dorazil slovenský poslanec Igor Matoviča, kterého před víc než měsícem zfackovala první místopředsedkyně Slovenské národní strany Anna Belousovová, Banášová si to, jak se zdá, chtěla taktéž vyzkoušet. A přestože scénka byla dopředu domluvená, dopadla k údivu samotného Matoviči úplně jinak.

Slovenský poslanec se totiž po přenosu nechal slyšet, že rána byla větší, než jakou dostal před měsícem od politické rivalky. „Paní Anna mi dala rozhodně slabší ránu. Nečekal jsem to,“ nechal se slyšet Matoviča. Banášová ale jako vždy zachovala chladnou hlavu a na přímý dotaz zareagovala humorem sobě vlastním. „Netuším, jak velkou facku jsem mu dala. Byl to prostě bekhend,“ smála se.

Adela celkově nemá problém ve své show hosty zesměšňovat či si z nich utahovat. V jednom z nedávných vysílání si dělala legraci z české zpěvačky Ivety Bartošové, což jí nebránilo si samotnou Ivetu pozvat do následujícího vydání pořadu. V něm Iveta předvedla svoji novou píseň Děkuji vám, andělové, při jejímž zpěvu sama sebe dojala a v jejím závěru se dokonce rozplakala a svezla na zem.

Banášová ji při tom konejšila, ani to se však neobešlo bez jízlivých úsměvů a poznámek. Banášová se prostě rozhodla svou jízlivostí co nejvíce přiblížit svému vzoru – českému moderátorovi talk show Janu Krausovi...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.