Jiřina Jirásková (79): Proč mě Brodský opustil - Utekl jí ze svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jiřina Jirásková (79): Proč mě Brodský opustil - Utekl jí ze svatby!

 Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Aha! – Daniel Černovský)

Po více než padesáti letech odkrývá legendární herečka Jiřina Jirásková (79) tajemství svého krátkého vztahu s neméně slavným Vlastimilem Brodským (†81)! Ti dva měli dokonce před svatbou, »Bróďa« ji ale týden předtím, než si měli říci ano, zrušil!

„Vymluvil se tím, že mu zemřela babička, a on by se styděl, kdyby v tom smutku měl prožít tak velké štěstí,“ vzpomíná Jirásková na jejich krátkou lásku v dokumentu z cyklu Top Star Extra, který dnes večer uvede televize Prima. „Jsem ovšem přesvědčena, že si to vymyslel a ona babička ještě dlouho poté někde tajně žila,“ dodává herečka.

Brodský se místo ní oženil s tanečnicí a baletkou Boženou Křepelkovou, Jirásková si zase vzala svého kolegu Jiřího Pleskota (†76). Ani Brodskému ani Jiráskové manželství dlouho nevydrželo. Jirásková přiznává, že za krach jejího svazku si může ona sama, protože se zakoukala do někoho jiného a »ujela«. „Byla jsem mladá,“ krčí shovívavě rameny. Životní štěstí pak našla na několik desítek let po boku režiséra Zdeňka Podskalského (†70), s nímž však nikdy před oltář nedošla a ani spolu neměli žádné děti.

Nezmar Jiřina Jirásková (79) - Premiéra pod prášky proti bolestem!

23.9.2010 12:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.