Jak postřelili Anife? Připletla se do bitky Turků s Bulhary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak postřelili Anife? Připletla se do bitky Turků s Bulhary!

Anife trpí v posledních dnech hroznými bolestmi hlavy.
Anife trpí v posledních dnech hroznými bolestmi hlavy.  (Aha! – Marek Pátek)

Anife Hassan Vyskočilová (36) je střelená a má na to lékařské osvědčení! Bolesti hlavy, které jí v současnosti sužují (deník Aha! informoval), jsou totiž prý důsledkem staré přestřelky, při které Anife skončila kulka v hlavě! „Možná ji tam pořád má,“ vtipkoval nejprve její exmanžel Ivan Vyskočil (64).

Pak ale zvážněl a rozpovídal se o dávné »přestřelce«.

„Bylo to ještě v Bulharsku. Anička se jako vždy připletla do nějaké roztržky mezi Turky a Bulhary. Samozřejmě chtěla vše vyřešit a snažila se příliš. Ale ta kulka ji jen škrábla,“ prozradil deníku Aha! Vyskočil s tím, že Anife neměla jednoduchý život. „Narodila se tak, že spadla do kýble. A teď je ještě střelená,“ smál se.

Anife se k celé věci nechtěla moc vyjadřovat. „Ty moje hrozné bolesti hlavy a migrény mohou být následkem té kulky v hlavě,“ přiznává jen Anife, která v minulých dnech musela podstoupit i hospitalizaci v nemocnici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.