Kráska z Pana Božského už není volná! Hilary Duff si vzala hokejistu Comrieho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kráska z Pana Božského už není volná! Hilary Duff si vzala hokejistu Comrieho

Hilary Duff a Mike Comrie jsou od víkendu svoji.
Hilary Duff a Mike Comrie jsou od víkendu svoji.

Populární americká herečka a zpěvačka Hilary Duff (22) se v sobotu vdala za kanadského hokejistu Mikea Comrieho (29). Kvůli svatbě absolvovali taneční kurz. Ceremoniál jim zajišťovala agentura, která se postarala také o svatbu Gwen Stefani, Jessicy Simpson či Adama Sandlera…

Pár se zasnoubil v únoru a svatbu uspořádal v Kalifornii. Obřad, kterého se účastnilo zhruba sto lidí, se konal při západu slunce, oznámila televizní stanice MTV.

Comrie naposledy hrál za kanadský tým Edmonton Oilers a Duff se často objevovala mezi diváky. „Jsem jeden z těch bláznů, kteří se mačkají na sedačkách a při fandění si div plíce nevykřičí,“ svěřila se dvaadvacetiletá herečka v minulém roce časopisu People.

Tehdy o svém devětadvacetiletém příteli také básnila: „Ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by o něm mohl říci něco zlého. Je velkorysý, laskavý a má šťastnou povahu. Pořád se spolu něčemu smějeme.“

Texasanka Hilary Duff zahájila svou uměleckou dráhu jako šestiletá se souborem BalletMet Columbus. Následovaly televizní reklamy, zahrála si i v miniseriálech Opravdové ženy či Sběratel duší, který jí vynesl cenu pro mladé herečky ve vedlejší roli. Hostovala i v seriálu Nemocnice Chicago Hope.

V srpnu 2003 vydala první singl I Can''t Wait ve studiu Walt Disney Records. Následovala nahrávka úspěšného alba s vánoční tematikou Santa Claus Lane. Její Soundtrack The Lizzie McGuire Movie získal v červnu 2003 platinovou desku. Velmi úspěšné bylo i její první sólové album Metamorphosis.

Čtěte také:

FOTO Kráska z Pana Božského: Orální sex Hilary Duff na balkóně

Autor ex, ČTK

Foto ara

16. 8. 2010 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.