Roman Vojtek na nuda pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Roman Vojtek na nuda pláži!

Roman Vojtek přišel do styku s  nahotou!
Roman Vojtek přišel do styku s nahotou! (Česká televize)

Natáčení druhé série populárního seriálu Vyprávěj vrcholí! A herci v čele s Romanem Vojtkem (38) a Andreou Kerestešovou (25) se musejí potýkat nejen s vedrem, ale i netradičními hereckými výzvami! Scénář retro seriálu je vyhnal třeba na německou nudapláž!

Díly připravované série se budou odehrávat v době normalizace, mezi lety 1973 – 1978. Ze studií na Kavčích horách se bude vyrážet častěji do exteriéru. Například na typickou dovolenou do NDR. „Čtyři dny jsme natáčeli ve východním Německu. Ti, kteří tam v dobách dávno minulých jezdili, dobře vědí, že to moře není zrovna dvakrát teplé. Oba jsme se s Andreou museli koupat a tvářit se, jak si to užíváme a máme se bezvadně,“ popisuje natáčení Vojtek, který musel i na nudapláž!

„Párkrát v životě jsem ji navštívil, ale nějak zvlášť ji nevyhledávám. Je to absolutně zvláštní pocit, pozorovat dvacet nahých lidí, kteří čekají, až se ozve výkřik »akce«,“ smál se Roman po natáčení.

A kdo ho na nudapláž vyhnal? Jan Budař! „Honza Budař hraje společně se Sandrou Pogodovou mírně vlezlý manželský pár Kohoutkových, který naše rodinka Dvořákových potkává cestou k Baltu a nakonec před nimi musí utéct až na místní nudapláž,“ říká autor seriálu, ověnčeného diváckou cenou TýTý za rok 2009 Rudolf Merkner.

Díl odehrávající se na dovolené v NDR uvidí diváci České televize na obrazovkách už v září.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.