Druhý nejkrásnější muž světa Karas – Vrací se k atletice!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Druhý nejkrásnější muž světa Karas – Vrací se k atletice!?

Fotografie
Fotografie (internal)

Ještě před nedávnem byl Josef Karas pohledný desetibojař, kolega Romana Šebrleho, dnes je titulován především jako druhý nejkrásnější muž na světě. Má spoustu zajímavých zakázek na modeling, přesto se vrací i na atletický stadion.

Druhého z letošního ročníku světové soutěže krásných mužů Mr. World však čeká neobvyklá role. Na prestižním mezinárodním vícebojařském mítinku, který se uskuteční 15. a 16. června v Kladně, bude moderovat.

Setká se tak znovu se svým bývalým kolegou z reprezentace Romanem Šebrlem i s dalšími desetibojařskými hvězdami. Na startovní listině kladenského závodu, jenž se bude poprvé konat jako součást seriálu IAAF World Combined Challenge, jsou dva olympijští vítězové a tři světoví šampióni, mezi nimi i Bryan Clay.

Karas v době své desetibojařské slávy.

„Na Kladno se vždycky těším celý rok. Z této akce se velmi rychle stal nejlepší desetibojařský závod na světě. A to nejen díky nejvyšší úrovni závodníků, ale také nejlepší atmosféře, jakou jsem kdy jako desetibojař zažil. Troufnu si říct, že takové fanoušky, jací jsou v Kladně, nezažijete nikde jinde na světě,“ říká Karas, který se nedávno vrátil z Istanbulu, kde má atraktivní zakázky na modeling.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.