Druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas: Těžká otrava jídlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas: Těžká otrava jídlem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Cesta k fantastickému druhému místu Josefa Karase (32) ve fi nále světové soutěže krásy mužů Mr. World, nebyla tak hladká, jak se zdálo. Držitel titulu Mr. Czech před fi nále musel strávit tři dny na kapačkách kvůli těžké otravě jídlem a jeho účast tak byla ohrožena! Fyzicky odolný desetibojař ale zabojoval a nakonec získal druhé místo!

Cestu Josefa Karase mezi nejkrásnější muže planety zkomplikovaly během jeho pobytu v Jižní Koreji zdravotní potíže, kdy se otrávil jídlem! „Strávil jsem tři dny v nemocnici na kapačkách poté, co jsem snědl špatné suši. Právě suši mám moc rád,“ popsal úspěšný český reprezentant. I když mu jeho zdravotní stav způsoboval bolesti a obtíže, ani tato epizoda mu nezabránila v tom, aby se probojoval do absolutní špičky. Na Mr. World si vynikajícím způsobem počínal zejména ve sportovní části soutěže a mimo jiné i díky tomu postoupil mezi patnáctku nejlepších. „Už v té chvíli jsem byl šťastný,“ dodává sympatický Josef, jenž při pražském finále Mr. Czech Republic okouzlil letos v únoru porotu i publikum svým zpěvem.

„Měl jsem možnost poznat, co všechno musí absolvovat vítězky České Miss na velkých mezinárodních soutěžích. Znamená to spát zhruba šest hodin a po celý den navštěvovat různé společenské, především humanitární akce,“ říká Josef Karas. Jižní Koreu již znal z roku 2003, kdy tu tento bývalý špičkový desetibojař závodil. Tentokrát vybojoval druhé místo mezi 75 reprezentanty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.