Hubnoucí Richard Müller jako by se propadl do země. I s textařem komunikuje přes internet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hubnoucí Richard Müller jako by se propadl do země. I s textařem komunikuje přes internet!

Fotografie
Fotografie (internal)

Populární, ale už dlouho v ústraní. Zpěvák Richard Miller připravuje svůj comeback. Překvapivě však o něm není moc slyšet, není ani vidět. Pracuje na novém albu, avšak ani s textařem budoucích hitů není v osobním kontakt. Skrývá něco?

Populární, ale už dlouho v ústraní. Zpěvák Richard Müller připravuje svůj comeback. Překvapivě však o něm není moc slyšet, není ani vidět. Pracuje na novém albu, avšak ani s textařem svých budoucích hitů není v osobním kontakt. Skrývá něco?

Zpěvák se pokouší vrátit na výsluní. Jeho krátký rozhovor během Česko-Slovenské Superstar však své fanoušky vyděsil. Z urostlého mužného sympaťáka se stal obtloustlý tatík s pupkem a trojitou bradou. V době, kdy byl v ústraní, pekelně přibral.


Vrhl se prý však na drastickou dietu, takže při další příležitosti bychom měli vidět bez těch mnoha nadbytečných kilogramů. Snaží se také uspořádat si život. K jeho tloušťce výrazně přispěly i deprese.

Výsledky jeho snažení budeme moci brzy posoudit. V květnu totiž Sony Music vydá jeho nové album R. Müllera, které ponese název jako jeho úspěšný comebackový hit Už. Zajímavé však je, že písničky na něj vznikají na dálku. Müller se s textařem svých budoucích šlágrů Vladimírem Krasem vůbec nestýká. Spolupracují jen prostřednictvím e-mailů!

„Pošlu mu vždy písničku a během jednoho či dvou dnů ji dostanu zpět i z hotovým textem. A nijak to neubírá na kvalitě,“ tvrdí pro ahaonline.cz zpěvák, který pracuje na staronové image, snaží se zhubnout, aby jej fanoušci viděli takového, jaký byl dříve. Možná proto mu vyhovuje, že i s textařem už rok komunikuje jen na dálku.

Při rozhovoru během Česko-Slovenské Superstar byli fanoušci Müllera z jeho vzhledu v šoku.

Video: nova.cz

(ex)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.