Sámer Issa: Chodí s dvojnásobnou matkou! Sbalil ženu, která se na Nově ucházela o milionáře Červína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sámer Issa: Chodí s dvojnásobnou matkou! Sbalil ženu, která se na Nově ucházela o milionáře Červína!

Mezi Sámerem a Gábinou je 13letý věkový rozdíl.
Mezi Sámerem a Gábinou je 13letý věkový rozdíl. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova, ara)

Zpěvák Sámer Issa (24) má nový objev! Není to ale žádná mladá modelka, na které jsme po jeho boku byli zvyklí, nýbrž zkušená a zralá žena. Dokonce už dvojnásobná mamina! „Sámer chodí s Gabrielou Kloučkovou (37), která bojovala v reality show »Vem si mě!«. Jsou spolu pár měsíců,“ sdělil deníku Aha! Sámerův blízký kamarád.

 

Jak se zdá, tak Gabriela Kloučková konečně našla muže svých snů. Po čtyřech nepovedených manželstvích a vyhazovu ze soutěže »Vem si mě!« podlehla mladému Sámerovi! Jejich vztahu okolí ale moc nepřeje. A největším odpůrcem je údajně její dcera. „Loni se Gábina seznámila se Sámerem a od té doby byli nejlepší kamarádi. Jejich přátelství přerostlo až do vztahu. Gabriela má dvě děti a Sámer je jen o pár let starší než Gábiny dcera, to jí ale na rozdíl od dcery vůbec nevadí. Její starší dcera se s ním ale naopak stýká nerada,“ prozradil náš zdroj.

Kloučková ale ví, proč se Sámera nevzdává. Údajně jí totiž dohazuje lukrativní pracovní nabídky, na které by se sama nezmohla. „Díky tomu, že má Sámer v Česku nějaké jméno, dohodil Gábině focení pro Playboy. A nejen to. Dostává samé lepší nabídky. A tak se v současné době živí jenom svým tělem,“ dodává zdroj.

Poté, co ale Kloučková v minulosti prožila, není divu, že se upnula na Issu, který ji finančně zajistí. První manžel, se kterým byla třináct let, jí změnil život v noční můru. Druhé manželství trvalo krátce. Třetí muž, kterého milovala ze všech nejvíc, po pár měsících manželství spáchal sebevraždu v jejím kadeřnickém salonu a ze čtvrtého se vyklubal alkoholik... Sám Sámer si včera vypnul oba dva své mobilní telefony, takže se ke své nové lásce vyjádřit nemohl.

V nedávném rozhovoru pro jednu internetovou televizi ale Kloučková popsala, jakého partnera hledá: „Na vizáži mi nezáleží, spíš na charisma. Musí mě přitahovat, být inteligentní a také sportovně nadaný. A musí mně být přirozenou oporou.“ Prostě celý Sámer...


Gábina je i ve svém zralém věku kus.


Michal Červín

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.