Manžel Čejkové Marek Vít si vykopal pohár! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Manžel Čejkové Marek Vít si vykopal pohár!

Marek Vít sahá po kapitánské pásce. V Horoměřicích u Prahy je teď pánem on.
Marek Vít sahá po kapitánské pásce. V Horoměřicích u Prahy je teď pánem on. (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Zázraky se vážně dějí! Ještě nedávno Marek Vít (38), manžel moderátorky Mirky Čejkové (47), sotva pajdal a dnes znovu zuřivě hraje kopanou, klub AFK Horoměřice teď i díky jeho kontaktům ve fotbalovém světě získal pohár! Že by korupce?

Zázraky se vážně dějí! Ještě nedávno Marek Vít (38), manžel moderátorky Mirky Čejkové (47), sotva pajdal a dnes znovu zuřivě hraje kopanou, klub AFK Horoměřice teď i díky jeho kontaktům ve fotbalovém světě získal pohár! Že by korupce?

Úplatky rozhodčím! Z takových praktik teď Marka podezírají kritici. Vždyť býval mocným fotbalovým manažerem a poté, co se bezmála zázračně uzdravil a po potížích s kotníkovými vazy začal znovu čutat, tým neprohrál jediný zápas, získal sponzory a začaly se kolem něho motat celebrity. Vítovi navíc na cestě k brance jako by začali uhýbat i sami brankáři. A tým postoupil i do druhé třídy pražského přeboru. Náhoda? Slavný hráč trvá na tom, že vítězství se spoluhráči vybojoval na hřišti a ne v zákulisí.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.