Starostlivý dědeček Luděk Munzar (76) - Tohle je jeho láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Starostlivý dědeček Luděk Munzar (76) - Tohle je jeho láska!

Luděk Munzar si užívá každodenní starosti o vnučku Aničku.
Luděk Munzar si užívá každodenní starosti o vnučku Aničku. (Aha! – Hykl, Pátek)

PRAHA – Herce Luďka Munzara (76) znají mnozí v poslední době jako starého mrzouta, který se na své okolí jen mračí. Když ale přijde na jeho milovanou vnučku Aničku (6), i jeho ztvrdlé srdce zjihne! Deník Aha! herce přistihl při vyzvedávání vnučky ze školky!

Herce Luďka Munzara (76) znají mnozí v poslední době jako starého mrzouta, který se na své okolí jen mračí. Když ale přijde na jeho milovanou vnučku Aničku (6), i jeho ztvrdlé srdce zjihne! Deník Aha! herce přistihl při vyzvedávání vnučky ze školky!

Pro hvězdu seriálu Synové a dcery Jakuba Skláře a průvodce pořady Zpět k pramenům nebo Paměť stromů je to každodenní rituál. Krátce po obědě zajíždí Munzar den co den do výběrové mateřské školky v pražských Modřanech pro Aničku, kterou má jeho dcera Bára Munzarová (37) s hercem Jiřím Dvořákem (42).

Pusa, sladkost na uvítanou a hurá domů! Nebýt tohohle zvyku, Munzar už se na veřejnosti ani neukáže. „Já už mezi lidi nikam nechodím. Jen pro Aničku do školky jezdím. Už jsem starej,“ krčí rameny Luděk Munzar. Ten si teď obrovsky oddechl. Reálně totiž hrozilo, že o milovanou vnučku přijde. Manželství jeho dcery se rozpadlo, Bára ale naštěstí dostala dcerku do své péče. A tak se »hlídací« dědeček může znovu a znovu těšit, až zase svoje milované sluníčko půjde vyzvednout ze školky. A pak mu může číst z knihy básniček a říkanek, kterou pro ni napsal. Že by byl Luděk Munzar optimistou, to se ale rozhodně říct nedá…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.