Exkluzivně! Beyoncé trajdá po Praze s agresivními gorilami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exkluzivně! Beyoncé trajdá po Praze s agresivními gorilami!

"Neboj, brouku, kreju ti záda," jakoby říkal bodyguard.
"Neboj, brouku, kreju ti záda," jakoby říkal bodyguard. (Aha!: David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Jen pár hodin před koncertem v pražské O2 aréně jsme zpěvačku Beyoncé (27) načapali, jak se kochá malebnou Prahou.

Jen pár hodin před koncertem v pražské O2 aréně jsme zpěvačku Beyoncé (27) načapali, jak se kochá malebnou Prahou.

Na Hradčanské náměstí tahle čokoládová kráska v doprovodu dvou »goril« přijela dobovým autem. Pak se hned přesunula na místo, odkud při nedávné návštěvě Česka promlouval americký prezident Obama. Její další kroky přes I. a II. nádvoří směřovaly do Katedrály sv. Víta.

„No photo,“ zuřila její osobní ochranka. Turisté Beyoncé samozřejmě poznali, na vlastní oči ji nevidí zrovna každý den, a tak se pochopitelně pokoušeli o snímky. Jenže zpěvaččiny »gorily« jim vehementně rukama zakrývaly fotoaparáty.

Po prohlídce Katedrály sv. Víta se r´n´b´zpěvačka vydala zpátky na Hradčanské náměstí, kde měla připravenou luxusní limuzínu od VIP Service. Jedině tato firma totiž u nás zajišťuje bezpečnost všech světových celebrit.

Koncert Beyoncé v rámci jejího světového turné I AM... začíná ve 20:00. Zdroj z O2 arény Ahaonline prozradil i jednu pikantnost – zpěvačka si vydupala, aby její šatna, od zdí, přes stůl až po sedačku, byla celá v bílém. Také si vyžádala speciální balenou vodu.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.