Otec Absolonové prý vyhrožoval Hamrové: Zmrzačím ti děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otec Absolonové prý vyhrožoval Hamrové: Zmrzačím ti děti!

Kateřina Hamrová se svými dcerami Annou Marií (10) a Marií Annou (8).
Kateřina Hamrová se svými dcerami Annou Marií (10) a Marií Annou (8). (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Kateřina Hamrová (41) šokuje! Na svém blogu iDnes.cz se otevřeně zpovídá z nenávisti k jedné z nejpopulárnějších českých zpěvaček Monice Absolonové (33).

Důvod? Moničin otec Čeněk Absolon (55)! Ten prý totiž Hamrové vyhrožoval, že zmrzačí její děti...

„Byla jsem mladá a nesla se na porevoluční vlně touhy ukázat lidem pravdu a spravedlnost, alespoň prostřednictvím televize. Jako reportérka publicistiky jsem si vybírala velmi ostrá a vyhrocená témata,“ popisuje Hamrová, jak celý incident začal.

Její snaha o spravedlnost však brzy vedla k problémům. Tehdy jí měl Čeněk Absolon, o jehož zacházení s majetkem rozpadlého Fondu dětí a mládeže Hamrová natočila reportáž, začít házet klacky pod nohy. Nechal prý zastavit vysílání jednotlivých dílů reportáží hned poté, co byl uveřejněn první díl. A nezůstalo údajně jen u toho. Jak Hamrová píše, terčem útoku se prý staly její děti. „Mrazilo mě, když přesně popsal cestu, kudy chodí s chůvou či parky, kam si chodí hrát a řekl, že pokud nenechám být na pokoji jeho osobu, dříve nebo později se jim něco stane. Raději budu blbou blondýnou v showbyznysu než spravedlivou novinářkou,“ prohlašuje Hamrová.

„Byly roky, kdy jsem vás nenáviděla za to, kdo je váš otec,“ vzkazuje otevřeně Absolonové. Vyjádření Čeňka Absolona se nám získat nepodařilo.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.