Václav Neckář křtil, ale... Pořád špatně mluví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Václav Neckář křtil, ale... Pořád špatně mluví!

Při promítání se Kubišová tulila k Neckářovi.
Při promítání se Kubišová tulila k Neckářovi. (Aha! – Petr Novotný)

Na vině bylo jistě i to, že byl zpěvák podporou kolegů i fanoušků nesmírně dojat. „Nemám slov,“ sdělil přítomným. Poté se ale potichu a s velkými přestávkami rozpovídal.

„Kupte si mě, abyste viděli, co všechno se mnou páni režiséři dělali, abych vypadal alespoň trochu k světu,“ žertoval.

Mezi kmotry DVD byl jeho bratr Jan (60), kterého kdysi vykoupil z vojny, a on mu od té doby podle jeho slov musí sloužit. Ten pro něj napsal mnoho písní, například dnes již legendární Doktor Dam Di Dam.

Jako další se role kmotry zhostila Neckářova dlouholetá kamarádka Marta Kubišová (66). „Vašku, já bych ti přála, aby se tvé DVD prodávalo tak jako moje,“ smála se. A nebyla daleko od pravdy. Již krátce po vydání získal zlatou desku.

Trojici kmotrů uzavřel oscarový režisér Jiří Menzel (70), který za pár dní oslaví 71. narozeniny. „Když jsem se s Vaškem poprvé setkal, tak jsem mu chtěl dát pětikorunu. Hledal jsem představitele pro můj film Ostře sledované vlaky a Vašek vypadal jako nesmělý klouček,“ zavtipkoval Menzel.

Kliknutím zvětšete

20.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.