Kateřina Kornová - Už zase rozvod! Ta má na ty chlapy smůlu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kateřina Kornová - Už zase rozvod! Ta má na ty chlapy smůlu...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Těžká manželská krize modelky a bývalé manželky Jiřího Korna (59) Kateřiny Kornové (41) vygradovala. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že se Kornová od svého manžela, hoteliéra Jiřího Pařízka (46) stihla odstěhovat. Ba co víc! Požádala už i o rozvod!

Těžká manželská krize modelky a bývalé manželky Jiřího Korna (59) Kateřiny Kornové (41) vygradovala. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že se Kornová od svého manžela, hoteliéra Jiřího Pařízka (46) stihla odstěhovat. Ba co víc! Požádala už i o rozvod!

„Bydlí u svého otce, kam se přestěhovala i se svými dětmi. Je to vážné. Jejich vztah už nějakou tu krizi vydržel, ale jak to vypadá, tak to tentokrát nevydýchá,“ svěřila se deníku Aha! osoba z blízkého okolí. Vztah Kornové a Pařízka nebyl ideální již dlouho. Vleklou krizi přitom spustil Pařízkův požadavek, aby Kornová dala svého postiženého syna z prvního manželství Filipa (17) do speciálního internátu! Kornová, ač přiznává, že bydlí u svých rodičů, tak informace o svém rozvodu razantně popírá. „Jsem ze svého domu, protože hrajeme a zkoušíme v Praze. Mám nemocného syna a otec nebo matka mi s ním momentálně vypomáhají,“ napsala nám Kornová. A svou SMS tak částečně potvrdila, že manžel se o syna nestará, a proto musí přebývat u svých rodičů.

Její manžel informace potvrdil. „Vidíte, jak máte dobré informace. Už spolu nežijeme. Promiňte, ale víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ sdělil deníku Aha! Pařízek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.