Ivana Trumpová - Rozfofrovala tři miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Trumpová - Rozfofrovala tři miliony!

Ivana a Osmany jsou nejen obchodní partneři, ale i přátelé.
Ivana a Osmany jsou nejen obchodní partneři, ale i přátelé. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

PRAHA/NIŽBOR – Přestože se Ivana Trumpová (59) na tiskové konferenci k Plesu v opeře dušovala, že to, za co utrácí, jsou především pozemky, nešetří ani na ošacení!

U Laffity!

Na včerejší soukromé párty, kterou pro ni uspořádal návrhář Osmany Laffita (44) přímo u sebe doma na hvězdárně v Nižboru, se Ivana pěkně rozšoupla!

Nechala se unést Osmanyho šaty z kolekce jaro/léto 2009 a utratila za ně pro sebe i svou maminku majlant! Podle informací deníku Aha! si vybrala hned deset kusů. Cena? Zhruba tři miliony korun! Pokud tedy jedny šaty stojí 300 tisíc Kč, jak sám návrhář prohlásil na jedné své loňské přehlídce.

A i když nechtěla Ivana na tiskové konferenci potvrdit, od koho bude mít šaty na hlavní část plesu (během večera vystřídá tři róby), je veřejným tajemstvím, že jejich autorem není nikdo jiný než Laffita, jenž bude i jejím doprovodem. Kromě utrácení se miliardářka a exmanželka Donalda Trumpa věnovala i Laffitovu mazlíčkovi, s nímž donedávna spal v posteli – tygru Badgheerovi. „Byla z něj nadšená,“ uvedl zdroj z Laffitova okolí.

Kliknutím zvětšete

Házeli po mně vajíčka!

Miliardářka Ivana Trumpová (59) na sebe na tiskové konferenci »práskla« spoustu věcí. Mimo jiné se podělila o veselou historku z pražského Plesu v opeře v roce 1992 a také prozradila, jak se jí dotkla finanční krize.

  • Jak si představujete Ples v opeře. Co všechno by takový ples měl mít?
    „Nejdůležitější jsou lidé, kteří tam přijdou, organizace toho plesu, jídlo není ani tak důležité jako dobré víno a pak samozřejmě tanec. Ples je o tanci a lidé z toho mají radost. (zaškobrtne se a hned se omlouvá). Já jsem se dneska ráno probudila a nevěděla jsem, kterým jazykem mám mluvit. Vzbudila jsem se v hotelu Kempinski, a ten je opravdu fantastic (řekne to anglicky). Nevěděla jsem, kde jsem. Mohla jsem být v Londýně, v Paříži… I když vstávám doma, tak ten první moment nikdy nevím, kde jsem. Teprve když uvidím ty zá… zá… Jak se tomu říká? Jo, záclony, pak to doma teprve poznám.“
  • Vy jste se Plesu v opeře zúčastnila i před 16 lety. Jaké na něj máte vzpomínky? A co vlastně očekáváte od toho letošního?
    „Bylo to v roce 1992. Komunisti už odešli, ale ještě jich tu hodně bylo. Když jsme se svými přáteli, ve smokingu a ve večerní róbě šli, někdo po nás hodil vajíčka. Zpátky jsme vycházeli přes kuchyň. Jinak to bylo báječné, zpíval tam Karel Gott...“
  • Bojíte se finanční krize?
    „Každý se bojí krize. Hodně mých přátel přišlo o opravdu velké peníze. Mám kamaráda, který ztratil miliardu dolarů. A proč? Protože je chamtivý, všechny peníze dal do jednoho »koše«. A to byla chyba. Ptala jsem se exmanžela (Donalda Trumpa – pozn. red.), jak dlouho ta krize potrvá. Řekl, že deset let. Já si myslím, že za dva roky pomine to nejhorší.“
  • A vás osobně se krize dotkla?
    „Ne, všechno je v pořádku. Nebyla jsem chamtivá. Investovala jsem rozumně. Já vždycky říkám, že nejlepšími investicemi jsou léky, protože ty budeme vždycky potřebovat. To naopak technologie je vrtkavá. Jeden den frčí jeden počítač, druhý zase jiný. A pak také pozemky – vždycky jsem velice dobře investovala do pozemků.“

Kliknutím zvětšete


31.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.