Skupina Holki hlásí návrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Skupina Holki hlásí návrat!

Takto vypadají Holki dnes bez Kláry Kolomazníkové. Zleva: Nikola Šobichová, Katka Brzobohatá, Radana Labajová.
Takto vypadají Holki dnes bez Kláry Kolomazníkové. Zleva: Nikola Šobichová, Katka Brzobohatá, Radana Labajová. (Aha! – David Kundrát, ara)

PRAHA – Dívčí skupina Holki, která před lety válcovala české hitparády, je po pěti letech zpátky. A deník Aha! byl u toho. V Café Vyšehrad se nám dívky předvedly v celé kráse. Bohužel ale bez Kláry Kolomazníkové (29), která velkolepý comeback odmítla.

Po pěti letech se ale vracejí jen tři

„Je nám to líto, že se tak Klára rozhodla, ale nebudeme nikoho přemlouvat. Nyní chystáme turné po klubech a diskotékách po Čechách a Slovensku, a v půlce února dokonce vyjde The Best of Holki,“ pochlubil se Petr Feder, manažer skupiny, který stojí i za kdysi prodaným půl milionem nosičů. Holki už mají dokonce nový hit, který Feder složil s Viktorem Dykem a jmenuje se »Že tě mám«. A proč se dívky rozhodly z ničeho nic se vrátit do showbyznysu? „Možná si někdo řekne, že se vracíme kvůli penězům, ale není to tak. Každá z nás má vlastní zaměstnání, které opustit rozhodně nehodláme. Jen nás baví zpívat pro lidi a to je ten důvod našeho návratu,“ svěřila se deníku Aha! Radana Labajová, kterou ale mrzí, že s návratem nesouhlasila i Klára. „Když jsme si poprvé sedly a začaly uvažovat o comebacku, tak nám hned řekla, že už nechce. A jako důvod uvedla, že si nechce zkazit vlastní kariéru,“ vysvětlila Labajová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.