Ale, ale... Takhle se drží šampuska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ale, ale... Takhle se drží šampuska?

Kateřina Hrachovcová-Herčíková a Jan Herčík
Kateřina Hrachovcová-Herčíková a Jan Herčík (: Dalibor PUCHTA)

V Míčovně Pražského hradu teklo šampaňské proudem! V úterý se tu totiž konala další Bohemia Sekt Party. Horký den přímo vybízel k ochutnávce výborného sektu s čerstvě uzrálými jahodami.

Do zahrad sídla prezidenta přišla řada osobností. Nedělník Aha! se proto zaměřil na dodržování etikety, a to na držení skleniček – šampusek. Podívejme se tedy na ty, kteří se ve společnosti neztratí, a na ty, kteří bonton trošku porušují.

Kateřina Hrachovcová-Herčíková (31) a Jan Herčík (47)
Manželé Herčíkovi nevybočovali ze standardu. Celou dobu postávali u stolečku a sklenky vcelku drželi, jak se má. Manžel Kateřiny však okázalost etikety nevydržel a sklenku občas chytil sice za stopku, ale oběma rukama. Příště bychom tedy radili více trpělivosti.

Klára Doležalová (32)
Moderátorka Klára se vyzná! Sklenku na šampaňské uchopila, jak se sluší a patří. Sklenička se drží vždy za stopku, to nám Klára předvedla i s přídavkem – ochutnávkou sladké jahody.

Stanislav Remunda (75) a Iva Janžurová (61)
Iva Janžurová s manželem, režisérem Remundou, uchopili každý svou sklenku doslova jako vařečku

Marek Eben (49)
Moderátora a herce Marka Ebena jsme zachytili při drobném společenském prohřešku. Kvůli rozhovorům s hosty se zapomněl a sklenku uchopil za horní část skla. Za jeho výborný moderátorský výkon mu ale tato maličkost byla odpuštěna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.