Vendula Svobodová - Propila se charitou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová - Propila se charitou!

Simona Krainová (vpravo) Vendule Svobodové chutnala.
Simona Krainová (vpravo) Vendule Svobodové chutnala. (Aha! – Martin Hykl, Jiří Vojzola)

CHOMUTOV – Vendula Svobodová (36) se po delší době objevila na veřejnosti a znovu nezklamala! Poprvé po uveřejnění fotografií, na kterých má být vyobrazena při pikantních erotických hrátkách, se totiž objevila na chomutovské módní přehlídce. A opět se na after párty nedržela jen jedné sklenky!

Životní lásky hokejisty Hudlera poprvé společně na molu: Agáta Hanychová (bývalá) a Simona Krainová (současná)

CHOMUTOV – Vendula Svobodová (36) se po delší době objevila na veřejnosti a znovu nezklamala! Poprvé po uveřejnění fotografií, na kterých má být vyobrazena při pikantních erotických hrátkách, se totiž objevila na chomutovské módní přehlídce. A opět se na after párty nedržela jen jedné sklenky! Rozparádila se tak, že se začala zuřivě líbat se Simonovou Krainovou (35), která jen chvíli předtím zažila další šok – musela se setkat s nenáviděnou Agátou Hanychovou (23)!

Vendula na módní přehlídce Fashion Provocative, kterou pořádala okresní hospodářská komora, přebírala šek pro svou nadaci Kapka naděje, ani tahle role jí ale nepřipadala příliš důstojná na to, aby zase neřádila jako utržená ze řetězu. Pro šek si proto přišla po kolenou. Hlavně však poté na večírku po přehlídce ji nešlo přehlédnout, zvlášť když se cumlala s topmodelkou Krainovou.

A ještě za úplného střízliva si Svobodová neodpustila ani legrácku na adresu »svých« hanbatých fotografií. „Nejhezčí zadek ze všech tady má můj přítel,“ řekla s pohledem na Patrika Auše. S ním už nějakou dobu žije a byla s ním i v květnu, kdy měly být snímky pořízeny. U jedné z fotografií se spekuluje, že kromě údajné Venduly je na ní i pozadí muže…

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

To Simona Krainová přijala pozvání na charitativní promenádu za »symbolických« šedesát tisíc korun. A přesto dala hned najevo, že ona je ta hvězda, která si diktuje podmínky. Kvůli nenávisti k exmilence svého přítele, hokejisty Jirky Hudlera odmítla jít vedle Hanychové po předváděcím mole. Česká Paris Hilton ji před časem naštvala, když prohlásila, že jí je Simony líto. „Vypadají jako máma se synem,“ řekla tehdy. Může být větší důvod k nenávisti? Ani Hanychová po společnosti Krainové netoužila, a tak nečekala ani na after párty a zmizela.

Na akci vystoupili mimo jiné X Factoristé Ondřej Ruml s Martinou Pártlovou, mezi modelkami byly ještě Zuzana Jandová nebo Lucie Hadašová. Ta si na přehlídku přinesla psa svého hokejového milence Jaroslava Bednáře, kterého definitivně odloudila zpěvačce Heleně Zeťové. Celý večer moderovala Iva Kubelková a i přes malou alkoholickou zdrženlivost Venduly Svobodové se Kapce naděje podařilo získat mnoho peněz na financování banky pupečníkové krve.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

18.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.