Bartošová a Pomeje - Strach z fiaska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bartošová a Pomeje - Strach z fiaska!

Iveta Bartošová nemá vkus, s takovýmto drdolem se ukázala vpředvečer sňatku. A Pomeje raději mlčel.
Iveta Bartošová nemá vkus, s takovýmto drdolem se ukázala vpředvečer sňatku. A Pomeje raději mlčel. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Dlouho očekávaná dnešní svatba zpěvačky Ivety Bartošové (42) a zkrachovalého producenta Jiřího Pomejeho (43) je před kolapsem! Sám ženich přiznává, že jim celý ceremoniál přerostl přes hlavu! „Vůbec jsme to neplánovali takhle veliký.

Dnes svatba, včera generálka

Ještě musím dopilovat poslední detaily, jinak nevím, jak všechno dopadne,“ svěřil se deníku Aha! krátce před začátkem včerejší svatební generálky v Hluboké nad Vltavou.

A to není vše. Překvapení pro nevěstu, které Pomeje chystá, je v ohrožení. Měl jím být Ivetin oblíbený zahraniční zpěvák. „Snažil jsem se, ale tenhle dárek asi nedopadne,“ svěřil se Pomeje. Iveta ale ani tak nepřijde zkrátka. Na svatební hostině novomanželům zazpívají jiní zpěváci a zpěvačky, například Ivetin veliký kamarád Petr Muk. Na půlnoc jí pak její nastávající přichystal romantické gesto – veliký ohňostroj, na jehož počátku se nad hlavami svatebčanů rozzáří veliké červené srdíčko, v němž pak hosté zahlédnou iniciály novomanželů.

Pomeje doufá, že tím své druhé vyvolené vynahradí svatební cestu, na kterou kvůli pracovním závazkům nepojedou. „Dovolená vůbec nepřichází v úvahu. Leda tak příští rok v únoru nebo v červenci,“ řekl.

Pomeje se ukázal i jako velký pragmatik. Na pozvánkách jasně stálo, ať svatebčané místo věcných darů přinesou peníze. Na ty exekutoři nebudou moci – oficiálně mu totiž podle předmanželské smlouvy nepatří! „Předsvatební smlouvu už má v ruce i správkyně konkurzní podstaty. Nechtěl jsem, aby během obřadu došlo k nějakému faux pas,“ dodal Pomeje, který má na krku dluh kolem dvaceti milionů.

Už včera se na zámku Hluboká konala generálka obřadu. Zamilovaný pár dorazil na místo v jednu hodinu odpoledne a po dvouhodinovém líčení nevěsty pilně nacvičoval vše tak, aby byl dnešek bez chybičky. Dvojici doprovodil i Bartošové syn Artur a jeho bývalá chůva Golda, která se v době Ivetiných alkoholických excesů se zpěvačkou rozhádala.

Oba snad už bývalí alkoholici si na úspěch připili štamprlí slivovičky. „Ať nám to vyjde!“ hlásil bujaře Jiří, který dovezl několik desítek PET lahví s tímto nápojem. „Bude se pít i koňak,“ dodává velký průšvihář. Pomejeho čekalo i stěhování – protože se na místo svatby nemohl dostat nákladní vůz, chopil se nábytku, aby cestu uvolnil.

Člen skupiny Walda Gang: Tu svatbu platím já!
Z kapsy vytáhne cca 5 milionů korun!

PRAHA – Od doby, kdy Iveta Bartošová s Jiřím Pomejem ohlásili svatbu, ohánějí se tím, že ji zasponzoruje bohatý arabský šejk. I holubi na střeše si ale šuškají o tom, že onen Arab je Čech jako poleno.

A teď to vyšlo najevo – mecenášem jejich svatby je člen skupiny Walda Gang a majitel mnoha firem Pavel Pásek. Ten jde Jiřímu za svědka a této poctě se nelze divit – vždyť za celou tu slávu zaplatí odhadem okolo pěti milionů korun. Těžce zadlužený Pomeje tak nakrmí sedm set hostů z cizí kapsy. O Páskovi se říká, že Pomejeho údajně zásobuje penězi i po zbytek roku, kdy se zrovna nežení. Neoficiálně, bez dokladu, samozřejmě...

5.9.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.