Jožo Ráž: Bude děda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jožo Ráž: Bude děda!

Jožo Ráž teď bude asi místo hraní shánět výbavičku pro vnuka.
Jožo Ráž teď bude asi místo hraní shánět výbavičku pro vnuka.

BRATISLAVA – Jožo Ráž (53) bude asi za několik týdnů k vidění s kočárkem. V něm však nebude vozit své dítě, ale vnouče. Jožo (28), starší ze dvou synů frontmana slovenské skupiny Elán, totiž očekává s přítelkyní přírůstek do rodiny.


„Vůbec bych nebyl proti, kdyby ze mě jeden z mých synů udělal dědečka,“ prohlásil zpěvák před časem v rozhovoru pro slovenský denník Nový Čas. Byl však přesvědčen, že Jožo si s přítelkyní raději užívá života a peněz. Zpráva ho tedy zaskočila, a to naštěstí příjemně. K třicetiletému jubileu jeho dítěte – Elánu, které letos slaví, bude nejspíše zapíjet i novou funkci dědečka. Dokonce se nechal slyšet, že se už nemůže dalšího »Rážovce« dočkat. To jeho mladší syn Štefan tolik radosti otci Jožo Rážovi nedělá. Ví se o něm, že se rád napije a pro ránu nejde zrovna daleko. V prosinci se například porval na diskotéce a odnesl si z ní pěknou řádku podlitin i zlomenou nohu. Od toho se Jožo nejspíš dalšího vnuka hned tak nedočká.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.