Monika Žídková míří do ČT: Bojí se, že moderování nezvládne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monika Žídková míří do ČT: Bojí se, že moderování nezvládne!

Uspěje před televizními kamerami Monika Žídková stejně jako kdysi na přehlídkovém molu?
Uspěje před televizními kamerami Monika Žídková stejně jako kdysi na přehlídkovém molu?

PRAHA – Miss ČR a Miss Europe 1995 Monika Žídková (30) míří do České televize. Tentokrát ne jako tanečnice Star-Dance, ale jako moderátorka Dobrého rána. Bojí se, že to neutáhne! S moderováním nemá žádné zkušenosti, přesto na nabídku ČT kývla.


„Překvapilo mě, že to nabídli právě mně. Samozřejmě mě to těší, ale zároveň se bojím, že to neutáhnu,“ řekla deníku Aha! Žídková, máma dvou dětí.

Česká televize však věří, že tvář Moniky Žídkové přitáhne k obrazovkám více diváků. Proč oslovili ženu, která nemá s moderováním žádné zkušenosti? „Působila na nás velice dobře ve StarDance, dobře hovořila na mikrofon, navíc je velice pečlivá a zatím z ní máme velmi dobrý pocit,“ řekla tisková mluvčí ostravského studia ČT Jolanda Pilařová. Jako parťáka Žídkové přidělili moderátora ostravského rádia Radka Erbena. „Doufám, že mě v tom Radek nenechá a pomůže mi. Naštěstí to bude jen jednou za čtrnáct dnů. Rozhodně si však nemyslím, že se začátky obejdou bez kotrmelců a přebreptů,“ svěřila se Monika, kterou zároveň děsí i brzké vstávání. „Budu muset vstávat ve tři ráno. Asi to pak budu tři dny dospávat,“ dodala maminka dvou dětí – sedmileté Nikolky a tříletého Davida, o které se bude muset začít více starat tatínek, podnikatel Petr Brzeska.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.