Herec Petr Vacek - Má zlomenou ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herec Petr Vacek - Má zlomenou ruku!

Herec Vacek je teď lazar. Má zlomenou ruku a obvázanou nohu. Přesto se vydal na výlet.
Herec Vacek je teď lazar. Má zlomenou ruku a obvázanou nohu. Přesto se vydal na výlet. (Aha! – Marek Pátek)

VOZNICE – Tajemné zranění! Hvězda nekonečného »nováckého« seriálu Ulice herec Petr Vacek (43) je pořádně potlučený. Pravou ruku má v sádře, pravou nohu pak ovázanou obvazy. Co se populárnímu herci stalo? „Nechci o tom mluvit,“ řekl deníku Aha! Petr Vacek. Ohrozí jeho zranění natáčení populárního seriálu?

A k tomu ještě pohmožděnou nohu!

Deníku Aha! se podařilo zraněného Vacka vyfotit při turistickém výletu s jeho nejbližšími do vesnice Voznice na Dobříšsku. „Promiňte, ale nechci o tom svém zranění mluvit,“ odpověděl herec na otázku ohledně své zlomené ruky a pochroumané nohy.

„Nemůže to být nic vážného, protože kdyby bylo, tak má herec povinnost nám to okamžitě oznámit, abychom podle toho změnili natáčení. Pan Vacek nám ale zatím nic o svém zranění nehlásil,“ řekla deníku Aha! mluvčí Ulice Anna Lukešová. „Seriál Ulice se teď nenatáčí. Začíná se točit až 11. srpna, takže předpokládám, že do té doby už bude Petr Vacek v pořádku,“ dodala Lukešová. Jenže pokud si Vacek zároveň zlomil ruku a pohmoždil nohu, muselo jít o pořádnou ránu. A taková zlomenina ruky se léčí průměrně čtyři až šest týdnů. Proto je klidně možné, že Vacek natáčení Ulice nestihne.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.