Robert De Niro - Na večírek se vykašlal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Robert De Niro - Na večírek se vykašlal

De Niro dorazil do Varů s manželkou Grace, která v červených šatech dala dost vyniknout svému »zadečku«.
De Niro dorazil do Varů s manželkou Grace, která v červených šatech dala dost vyniknout svému »zadečku«. (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Jako už tradičně začal 43. ročník filmového festivalu v Karlových Varech golfem, o který se postarali tvůrci filmu Veni, Vidi, Vici. V pátek v odpoledních hodinách, kdy už to vypadalo, že je všechno připraveno k slavnostnímu zahájení, se však organizátoři museli potýkat s krádeží, kdy se ztratily rekvizity k úvodnímu ceremoniálu.

Jako už tradičně začal 43. ročník fi lmového festivalu v Karlových Varech golfem, o který se postarali tvůrci filmu Veni, Vidi, Vici. V pátek v odpoledních hodinách, kdy už to vypadalo, že je všechno připraveno k slavnostnímu zahájení, se však organizátoři museli potýkat s krádeží, kdy se ztratily rekvizity k úvodnímu ceremoniálu. Největší hvězda festivalu herec Robert De Niro (65) dorazil do Varů se svou manželkou Grace i s dětmi. A ještě dvacet minut před tím, než měl vstoupit na zelený koberec, se rochnil ve vaně. Na zahajovacím večírku se americký herec, režisér a producent jen mihl, a to když procházel k výtahu, aby se nechal vyvést do svého apartmá. Předtím si dal večeři ve vyhlášené restauraci Embassy a rychle uháněl do postele.

Největší festivalová hvězda na večírku chyběla, a tak o post největší star na párty začaly bojovat naše české hvězdičky. Premiér Mirek Topolánek (51) měl dobře nakročeno, bohužel však brzy odvedl svou přítelkyni Lucii Talmanovou (39) a byl rázem z kola venku. To Leoš Mareš svou snoubenku rovnou nominoval na chůvu syna Jakuba a do společnosti si vyrazil sám. Neustále pokukoval po herečce Sandře Novákové (25), která ale jeho žádostivé pohledy neopětovala.

Celý den si vrabci na střeše lázeňských hotelů špitali, že v nejdražší róbě dorazí Gábina Partyšová-Koktová (30), která přijela na festival s malým Kristiánem, manželem Pepou i babičkou a dědou, kteří mají na starosti hlídání synka. „Ne, jsou to šaty od Cavalliho, ještě před třemi měsíci jsem se do nich nevešla, ale teď jak neustále tahám malého, je to v pohodě, byla na ně 40 procent sleva, takže drahé opravdu nebyly,“ prozradila deníku Aha! Gábina, která si v průběhu večera odskočila dvakrát nakojit svého malého syna.

Velký rozruch mezi hosty na večírku vyvolala manželka architekta Kaplického, která dorazila v šatech, které na jednom boku jen stěží zakrývaly její černé kalhotky. „Ještě že je má,“ oddechly si některé z pozvaných žen. Co se týče róby Zuzany Stivínové (34), ta sice nic neodhalovala, ale byla asi jedna z nejlevnějších. „Mám šaty ze sekáče, a protože miluji kožichy, vzala jsem si i kožíšek, ale tady v tom horku si ho prostě nemohu vzít,“ svěřila se Stivínová.

De Niro potřebuje pořádné hvězdy - Jinak netočí!

Robert De Niro (65) je taková filmová hvězda, že jen stěží mohlo někoho rozhodit jeho dvacetiminutové zpoždění. Na sobotní tiskovou konferenci nakráčel za potlesku přítomných novinářů a byl připraven čtyřicet minut odpovídat. Ve Varech si převzal křišťálový globus za celoživotní přínos světové kinematografii a na jeho počest se taky zahajovacím filmem stal poslední režisérův počin What just happened.

Jak je pro vás důležitý tento festival?
Rád jezdím na filmové festivaly. Scházejí se tady lidi, které baví film. Přivezl jsem i své děti, aby viděly tu kulturu tady.

Budete hrát v příští festivalové znělce jako De Vito?
To nevím, asi by mi museli říct, a pak bych to možná udělal.

Chystáte něco v Evropě?
Ne, nechystám, ale možná bych se podíval do Indie.

Kdo vás jako herce inspiroval?
Marlon Brando a James Dean, když jsem byl malý.

Zapojil byste se do kampaně prezidentského kandidáta Obamy?
Já ho podporuji, rozhodně si myslím, že by měl být prezidentem a on taky bude. Posledních osm let totiž pro nás bylo hodně špatné období.

Stalo se vám, že jste byl zklamaný filmem, který jste natočil?
Já točím jen v případě, že mám herce, které chci. Když nezískám konkrétní herce, ty správné osoby, jednoduše raději netočím. Nemá to pro mě smysl.

O vás se říká, že jste puntičkář, je to tak?
Ano, ale to neznamená, že to se mnou musí být těžké. Je důležité nechat si své osobní problémy mimo plac.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.