Helena Vondráčková - Žaluje banku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Helena Vondráčková - Žaluje banku!

Právníci zpěvačce poradili, aby se bránila soudně.
Právníci zpěvačce poradili, aby se bránila soudně. (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný)

ŘITKA – Nedávná návštěva exekutora v domě Heleny Vondráčkové (61) v Řitce bude mít dohru. Zpěvačka a její manžel Martin Michal (49) totiž po poradě se svými právníky podali na policii trestní oznámení na protiprávní jednání ze strany UniCredit Bank a navíc budou vymáhat i náhradu škody, mimo jiné i za poškození zpěvaččina dobrého jména.

Nedávná návštěva exekutora v domě Heleny Vondráčkové (61) v Řitce bude mít dohru. Zpěvačka a její manžel Martin Michal (49) totiž po poradě se svými právníky podali na policii trestní oznámení na protiprávní jednání ze strany UniCredit Bank a navíc budou vymáhat i náhradu škody, mimo jiné i za poškození zpěvaččina dobrého jména.

„Exekutor nám řekl, že dostal pokyn zabavit Helenin majetek, i když bylo všeobecně známo, že náš majetek je rozdělený. Jedná se tudíž o návod k trestnému činu zneužití pravomoci a v současné době čekáme na rozhodnutí soudu,“ řekl Nedělnímu Aha! Martin Michal, který se s podobným jednáním nehodlá smířit.

O tom, jak zpěvačku i jejího partnera exekuce zasáhla, jsme v Aha! už informovali, přesto není od věci si celou kauzu trochu připomenout.

Pátek 6. června ráno
Ještě než se stačila Helena Vondráčková rozkoukat, zazvonili u jejího domu exekutoři. Zabavení majetku si vyžádala UniCredit Bank na základě již jednou soudně zrušené pohledávky jejího manžela Martina Michala. V půl druhé odpoledne exekutoři po předložení vyžádaných dokladů odešli a z domu nic neodnesli. Zákon jim nedovolil zabavit Helenin majetek.

Úterý 10. června
Právníci Heleny Vondráčkové pojali podezření na spáchání trestného činu návodu k překročení pravomoci veřejného činitele. Banka totiž podle nich nařídila exekuci Helenina majetku i za cenu porušení zákona.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.