Csáková: Nejsem těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Csáková: Nejsem těhotná!

Ilona Csáková byla informací o těhotenství velice rozhořčena. „Mám potvrzení od gynekologa, že těhotná nejsem,“ řekla deníku Aha!.
Ilona Csáková byla informací o těhotenství velice rozhořčena. „Mám potvrzení od gynekologa, že těhotná nejsem,“ řekla deníku Aha!. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Ilona Csáková (37) je pořádně naštvaná. Jeden bulvární deník o ní napsal, že je těhotná s bohatým podnikatelem. „Jsou to lži, mám potvrzení od gynekologa!“ brání se s tím, že článek vyšel, aniž by ji deník kontaktoval.

Mám potvrzení od gynekologa!

„Nikdo mi nevolal, nechám si to vyjet u operátora,“ rozhodla se Csáková, kterou nepravda o těhotenství citově ranila.

„Je to pro mě citlivé téma, navíc když se jedná o těhotenství,“ řekla deníku Aha! Csáková, která možná po dítěti touží, a o to více ji lživá zpráva zabolela. „Vrátila jsem se z Kréty a najednou se dočtu takové věci... Ten muž, o kterém píší, je kamarád, nic víc,“ vyvrací informaci o těhotenství a vlivném podnikateli zpěvačka, jež za poslední půlrok téměř nezažila chvíli odpočinku. Pracovala totiž na nové desce, kterou pokřtí 15. května v restauraci Kozička.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.