Koncert Céline Dion v Praze: Nejlepší lístky jsou pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koncert Céline Dion v Praze: Nejlepší lístky jsou pryč!

Céline Dion – kanadskou divu uvidí v Praze z řad u pódia jen bohatí a vlivní lidé. Pro řadové fanoušky pořadatelé dražší lístky do předprodeje vůbec nevpustili.
Céline Dion – kanadskou divu uvidí v Praze z řad u pódia jen bohatí a vlivní lidé. Pro řadové fanoušky pořadatelé dražší lístky do předprodeje vůbec nevpustili.

PRAHA – Fanoušci kanadské popové divy Céline Dion (39), která 26. června koncertuje vůbec poprvé v Praze, jsou zklamaní! Ty nejlepší vstupenky se totiž vůbec nedostaly do předprodeje, který začal ve čtvrtek.


„Lístky za 3000 korun k pódiu, které bude uprostřed Sazka Areny, jsou rezervovány pro management zpěvačky a pořádající agentury, vstupenek za 2000 korun jsme dali do oběhu jen pár desítek. Na fanoušky tak zbývají tisíce lístků za 1800 korun a 990 korun,“ přiznal včera odpoledne deníku Aha! zdroj ze společnosti Sazka.

„Čekali jsme přesně na zahájení prodeje lístků, a už od té doby ty dražší vstupenky nebyly. Řadový fanoušek prostě nemá šanci Céline pořádně vidět, jen z dálky,“ postěžoval si nám Dan z Prahy. On a tisíce dalších příznivců interpretky hitu filmu Titanic »My Heart Will Go On« teď čekají, jestli se nějaké lepší lístky nakonec nedostanou do předprodeje až před samotným koncertem.


Autor: (lbp)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.