Těžce nemocný Josef Somr: Válka se sousedem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Těžce nemocný Josef Somr: Válka se sousedem!

PRAHA – Světská sláva, polní tráva. Herecká legenda Josef Somr (73) poznal, že mu ani jeho proslulost nepomůže před podvodníky!


Zhruba před rokem totiž Somra, který dlouho bojoval s problémy se slinivkou a ležel kvůli nim i řadu týdnů v bezvědomí v nemocnici, podrazil jeho soused. A dokonce ten nejbližší! Muž z domu, ve kterém herec žije už přes čtyřicet let. „Důvěřivě jsem podlehl přání souseda, nenechal jsem si něco potvrdit a on toho zneužil,“ smutně přiznává Somr, který má na vykutáleného souseda pořádkou pifku. „Nerad ze sebe nechávám dělat blba! Tomu člověku nikdy neodpustím. Navždy jsem s ním skončil,“ nechal se slyšet Somr, kterého měl soused nedodržením svého slibu souvisejícím s opravou domu, připravit o velkou sumu peněz. „Ani se nepozdraví, když se potkají na chodbě,“ popisuje vyhrocený vztah sousedka obou mužů z jejich činžáku na Vinohradech.

Více čtěte zde!


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.