Problémy Josefa Somra (73): Kvůli svému sousedovi přišel o hodně peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Problémy Josefa Somra (73): Kvůli svému sousedovi přišel o hodně peněz!

Josef Somr
Josef Somr

PRAHA – Herec Josef Somr (73) má nevyřízené účty s jedním ze svých sousedů! „Ten člověk mě podrazil. Na něčem jsme se dohodli a on to pak nedodržel. Skončil jsem s ním,“ říká Somr, kterého podraz souseda údajně stál hodně peněz.


„Pan Somr se s tím člověkem na něčem domluvili, snad kvůli opravám tady v domě, a ten člověk pak nedodržel svou část dohody. Ale protože to pan Somr neměl písemně, tak to po něm nemohl vymáhat a přišel tak o docela velkou sumu peněz,“ řekla deníku Aha! Somrova sousedka z domu v Moravské ulici na pražských Vinohradech, kde slavný herec bydlí. „Když se ti dva náhodou potkají na chodbě, tak ho pan Somr odmítne pozdravit a jde dál jako by ho neviděl. Ale nechce o tom, co přesně mu ten člověk provedl, vůbec mluvit,“ dodává sousedka.

„Křesťanství, nekřesťanství, tomu člověku nikdy neodpustím,“ zklamaně říká Somr. Toho spor se sousedem samozřejmě pořádně vyčerpával i zdravotně. Herec trpí dlouhodobými problémy se slinivkou, kvůli kterým byl dokonce šest týdnů v bezvědomí. „Jsem zcela odkázaný na doktory, musím pravidelně chodit na kontroly,“ přiznal Somr.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.