Genzer ve StarDance pod tlakem: Režisér ho sprostě seřval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Genzer ve StarDance pod tlakem: Režisér ho sprostě seřval

Jan Tománek a Richard Genzer
Jan Tománek a Richard Genzer  (Martin Hykl)

„Samozřejmě, porota se změnila. Ale já se k tomu nechci moc vyjadřovat. Nějaký svůj názor na to mám, ale nechci nikomu ubližovat, nikomu nadržovat. Je to nějaké rozhodnutí, které padlo, a já si o něm myslím své," překvapivě mlží ke změnám v oblíbeném pořadu Richard Genzer (57). Není divu, sám je pod tlakem!

„Samozřejmě, že je tam nějaký tlak. Někdo mluví první, někdo druhý, a ještě vám do ucha říká režisér: „Jste dlouhý, zkrať to!“ Mně konkrétně tedy nejčastěji do ucha říká: „Nehraj si s tou tužkou!“ Myslím, že nejvíckrát mi to během přenosu řekl do ucha jedenáctkrát. Potom už na mě zařval a byl i sprostej. Možná bylo v televizi vidět, jak jsem se leknul. Můj rekord je jedenáctka," přiznal Richard Genzer, který se už přesto nemůže dočkat další řady!

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Video se připravuje ...

„Ano, zase budu rozdávat moudra a rozumy, a plno lidí mi bude psát, co tam dělám. Ale já mám opravdu taneční konzervatoř, i když to nevypadá. Takhle jsem se jen pomstil systému. Zase nám to v říjnu začíná a poběží to až do prosince. Jsem zvědavý, kdo tam bude a koho produkce vybrala," směje se známý vtipálek v talkshow LifeeTalk. 

Richard Genzer jako porotce StarDance: Děsí ho jedna věc!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.