S Adamcem je zle? O manžela se budu starat až do konce, tvrdí Jana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

S Adamcem je zle? O manžela se budu starat až do konce, tvrdí Jana

Režisér Jiří Adamec může s pomocí ze strany manželky počítat i nadále
Režisér Jiří Adamec může s pomocí ze strany manželky počítat i nadále (David Kundrát)

„Manželský návrat není možný, ale jsme v každodenním kontaktu. A vzhledem k věku to budu já, kdo se o manžela bude starat až do konce," svěřila se Jana Adamcová (52) ohledně aktuálního stavu vztahu s Jiřím Adamcem (76).

„Vím, že je to moje povinnost, a tak to beru. Děti to taky takhle cítí, takže samozřejmě ho nenecháme na holičkách, ale manželství jako takové už nefunguje a fungovat nebude," rezolutně prohlásila Adamcová na webu Život v Česku.

Adamcová se kvůli Babišovi odstěhovala z ložnice!

Video se připravuje ...

„U nás sehrál velkou roli věkový rozdíl, potom možná i nějaké šrámy z minulosti, se kterými jsme už vstupovali do toho našeho manželství. Ale velký věkový rozdíl ty nůžky mezi námi hodně otevřel. Není to tak, že to musí takto dopadnout u všech, ale ti partneři se musí chtít k sobě věkově přiblížit. A nám se to nepovedlo," odtajnila Jana příčiny konce vztahu s Jiřím Adamcem. 

„Chtěl bych žít spokojený rodinný život a v podstatě tak dožít. Nevím, zda je cesty zpět. Rozvedení nejsme a já nemám zájem se rozvádět,“ stále doufá ve šťastný konec známý režisér, který aktuálně přebývá v bytě nedaleko svého rodinného domu na pražské Hanspaulce.  

Jana Adamcová: Na Bídnících po dlouhé době ukázala syna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
22. 4. 2024 • 12:27

a ošklivej po tatínkovi....

mika
22. 4. 2024 • 12:23

že se rozejdou, to snad čekal každý. spíš se divím, že jim to vydrželo tak dlouho. on je dědula a asi sebestředný!!!

illenne
22. 4. 2024 • 12:05

Vůbec mně nepřekvapila. Nejspíše všeho dosáhla je fíků tomu, že byl schopný režisér a uměl vydělat peníze. Věděla moc dobře od začátku, o kolik let je starší a teď to vidí, jako největší problém. Když kupoval dům pro rodinu na Floridě, tak ji ten věkový rozdíl nevadil. Když nejspíše financoval pobyt její s děti v USA, to jí také jeho věk nevadil. Sama by asi na to vše nevydělala. Alice Jandová má také o hodně staršího muže, ale asi si ho i víc váží.

Dianthos
22. 4. 2024 • 09:38

Jsou takové, které se obětují a takové, které si chtějí žít svůj život. S Adamcem to jistě není snadné, když se mu zhroutil svět. Ale poslat ho na výminek a užívat si rodinného života bez něj, to dobře nepůsobí.
Syn básní o matce, jak je obětavá, že ve dvě v noci vstane, aby pomohla. Ale to má evidentně jenom vůči svým dětem. Ne vůči manželovi.
Adamec by se měl porozhlédnout po nějaké přítelkyni.

Dianthos
22. 4. 2024 • 09:30

Těžko soudit něčí osobní život. Chtěli spolu být, protože se milovali. Čas je nějak zformoval a jejich životní styl se liší. Láska a obdiv z Jany asi vyprchaly. Jako rodina jsou nadále soudržní a to je důležité. Kdyby nebyli, asi by nic nezdědili.
Ty zmiňované schody v jejich vile by neměl být až takový problém, existují výtahy. Ale jak by Jiří snášel Janiny osobní návštěvy? Možná lépe, že žije ve svém bytě a nevidí, co nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.