Příkazký má nový účes: Kvůli neobvyklé roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Příkazký má nový účes: Kvůli neobvyklé roli!

Premiéra filmu Prázdniny s Broučkem: Bára Poláková, Lukáš Příkazký
Premiéra filmu Prázdniny s Broučkem: Bára Poláková, Lukáš Příkazký (Blesk:CNC / David Kundrát)

Odbarvený na blond přišel na premiéru komedie Prázdniny s Broučkem herec Lukáš Příkazký (39). V červeném veteránu z roku 1972, který dal snímku název, na ni přivezl celou fimovou rodinu: Báru Polákovou (40) a děti Barboru Dragounovou a Františka Sládka.

Za vybělením hlavy a novým sestřihem ale stojí role v novém seriálu Primy s pracovním názvem Parťák. Lukáš v něm hraje kriminalistu v podobě umělé inteligence. „Představuju poměrně zvláštní postavu, poprvé v životě,“ přiznal herec, který se v seriálu jmenuje Emil jako dávný robot Emílek.

Osmidílný seriál, který se má na obrazovkách objevit již v říjnu, napsal a režíruje Karel Janák (53). Kromě Lukáše se v něm objeví spousta dalších slavných tváří. Spolužák Jiřiny Bohdalové (92) z DAMU Antonín Hardt (88) například hraje vrátného.

Herečka Bára Poláková: Na dovolenou mi stačí kraťasy a trička

Video se připravuje ...

„Je trochu přihlouplý. Diví se třeba, že se mu chlap, který zůstane mrtvý v objektu, neodepsal z knihy návštěv,“ prozradil Příkazký. V dalších rolích se představí například Jan Dolanský (46). „Asi nespočítám, kolik policistů a vyšetřovatelů jsem už hrál,“ řekl ke své roli Dolanský. Před kamerou se ještě objeví Pavlína Mourková (58) a Romana Goščíková (41), které známe ze seriálu Agrometal, Jiří Bábek (59), jehož vídáme jako podnikatele Dittricha v seriálu Zlatá labuť, nebo Tereza Ramba (34).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.