Miss World Krystyna Pyszková: Konečně je doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miss World Krystyna Pyszková: Konečně je doma!

Krystyna Pyszková si po vítězství na Miss World 2024 zahraje v seriálu!
Krystyna Pyszková si po vítězství na Miss World 2024 zahraje v seriálu!  ( D. Kundrát, J. Koťátko)

Krásná Krystyna Pyszková (25), která se stala vítězkou 71. ročníku mezinárodní soutěže krásy Miss World, se konečně po svém velkém triumfu vrátila domů do Česka. Dlouho se tu ale neohřeje...

Rodačka z Třince je po Taťáně Kuchařové (36), jež byla zvolena nejkrásnější ženou světa v roce 2006, teprve druhou Češkou, které se podařilo v této prestižní soutěži zvítězit. „Celá cesta soutěží byla spousta dřiny, práce, ale taky velký úspěch pro celou Českou republiku. Jsem nesmírně hrdá, že jsem měla možnost přivézt tento titul zpět do naší vlasti,“ pronesla Krystyna.

Krystyna Pyszková- Miss World 2024 

Finále soutěže se odehrálo v Bombaji začátkem března a od té doby je Krystyna doslova v jednom kole a plní povinnosti, které k jejímu titulu patří. Po svém triumfu zamířila za prvními pracovními povinnostmi na Mauricius, kam odletěla rovnou z Indie. A podle všeho to vypadá, že na cestách po světě teď stráví mnohem více času než doma v Česku.

Miss World Krystyna Pyszková: Po triumfu konečně doma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.