Maláčová v křížku se zákonem? Neuvěřitelné obvinění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Maláčová v křížku se zákonem? Neuvěřitelné obvinění

Máma České Miss Michaela Maláčová před dvaadvaceti lety přišla k modelingu jako slepý k houslím.
Máma České Miss Michaela Maláčová před dvaadvaceti lety přišla k modelingu jako slepý k houslím. (Mária Rušínová, archiv Blesku)

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej evidentně neplatí vždy. Prezident a zakladatel soutěže krásy Miss České republiky Miloš Zapletal (81) doteď s jedovatou slinou vzpomíná na podraz Miss z roku 1991 Michaely Maláčové.

Soutěži ženské krásy zasvětil Miloš Zapletal víc než polovinu svého života, pod jeho „rukama“ se začal psát osud Ivany Christové, Jitky Kocurové, Aleny Šeredové, Lucie Šlégrové, ale i Agáty Hanychové. I vítězce korunky z roku 1991 Maláčové prvenství rozkoplo dveře do světa modelingu, svého chlebodárce ale bez váhání zradila. 

Miss Československou Ivana Christová: Proč nemá vítěznou korunku?

Video se připravuje ...

„Udělala to způsobem, který byl velice nefér, protože mi přivedla člověka, který chtěl koupit Miss, v té době jsem už o tom uvažoval, no a když někomu prodáváte dům, tak mu musíte ukázat zadní dveře... Člověk musí umět odpouštět, ale tohle se mi moc odpustit nechce,“ prozradil Zapletal eXtra.cz na akci k 35. výročí od založení soutěže.

„Ona mi ukradla Miss nebo jednu z těch licencí. Na základě toho založila vlastní Miss,“ plive oheň i po letech s tím, že se za svoje neférové chování prý ani nikdy nepokusila omluvit. 

Taťána Kuchařová - Miss

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
AHel
17. 4. 2024 • 19:09

to už odnes čas....a paní katolička se ukázala v pravém světle, katolík za kolík....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.