Brožová vs. Michal: O »trabantu« se přeli jen 45 minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brožová vs. Michal: O »trabantu« se přeli jen 45 minut!

Kateřian Brožová i Martin Michal u soudu hýřili úsměvy. Oba věří ve sporu »o trabant« ve své vítězství.
Kateřian Brožová i Martin Michal u soudu hýřili úsměvy. Oba věří ve sporu »o trabant« ve své vítězství.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Začíná válka o trabant! Včera v devět hodin ráno, v budově Obvodního soudu na Kinského náměstí v Praze, se totiž uskutečnilo první stání ve věci žalobkyně Kateřiny Brožové (39) proti Martinovi Michalovi (48), manželovi a manažerovi zpěvačky Heleny Vondráčkové. A trvalo jen 45 minut!

Začíná válka o trabant! Včera v devět hodin ráno, v budově Obvodního soudu na Kinského náměstí v Praze, se totiž uskutečnilo první stání ve věci žalobkyně Kateřiny Brožové (39) proti Martinovi Michalovi (48), manželovi a manažerovi zpěvačky Heleny Vondráčkové. A trvalo jen 45 minut!

Michal o Kateřině během sporů okolo slovenského muzikálu »Hello, Dolly« prohlásil, že ze srovnání s jeho manželkou Kateřina vychází jako trabant proti mercedesu. A hned byl oheň na střeše! To si totiž zpěvačka a herečka nenechala líbit. „Podle mě ta žaloba postrádá zdravý rozum,“ krčí rameny Martin Michal. Ani Kateřina Brožová zatím věc více nekomentuje. „Není o čem mluvit. Proběhlo seznamovací stání,“ říká s tím, že stání bylo po necelé hodině odročeno na 28. dubna. „Budou se teď předvolávat svědci,“ doplňuje Martin Michal, kterého po dlouhé době nezastupuje právnička Jana Gavlasová, která má jinak jeho spory na starosti. „Zastupuje mě pan doktor Petzeli, Jana Gavlasová se účastnit nemůže, protože kdysi už paní Brožovou v jiném sporu zastupovala a vznikl by zde konflikt zájmů,“ vysvětluje manžel Heleny Vondráčkové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.