Drsná zpověď maminky Jirešové: Prý je blbá, házeli jí klacky pod nohy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsná zpověď maminky Jirešové: Prý je blbá, házeli jí klacky pod nohy

Ivana Jirešová je v Survivoru horkou favoritkou
Ivana Jirešová je v Survivoru horkou favoritkou (archiv Blesku)

O tom, že reality show Survivor není procházka růžovým sadem, se stihlo přesvědčit již několik celebrit, které se v současné řadě i těch minulých vydaly na opuštěný ostrov. Své hranice odjela posunout do Dominikásnké republiky i herečka Ivana Jirešová (46). Ta zatím nestrádá tolik jako jiné známé tváře, její maminka má o ni i přesto velký strach.

Nechtěla ji pustit a účast v drsné soutěži Ivaně rozmlouvala. Hvězda TV Nova přesto maminku neuposlechla a na pustý ostrov odletěla. Její kmen dlouho pociťoval strastiplné večery a noci bez ohně, kvůli čemuž se členové Titánů nemohli ani pořádně najíst. Že si tím musela Ivana Jirešová projít, její maminku velmi trápí.

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle!

Video se připravuje ...

„Já tu reality show znám. Dívala jsem se na jedničku i dvojku. Říkala jsem jí, ať neblbne, že to zná a nezvládne to, je takové tintítko, a já že budu mít strach o její zdraví. Navíc ona to měla ještě komplikované, protože měla nějaké závazky v divadle. Říkala jsem jí, proč si ten život takhle komplikuje,“ kroutí hlavou nad rozhodnutím své dcery.

Vidět Ivanu v nepříznivých podmínkách pro ni není ničím příjemným. Tak tak zvládla sledovat premiérový díl. „Já když jsem viděla ten první díl a viděla jsem, jak je tam schoulená, já jsem se málem rozbrečela, když jsem tam viděla tu moji holčičku,“ přiznala Ivanina maminka v rozhovoru pro eXtra.cz. Zpětně lituje, že Ivaně nevyjádřila plnou podporu, které se hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 nedočkala ani od svých hereckých kolegů.

Survivor 2024: Díl 6. (POZOR, SPOILERY!)

Video se připravuje ...

„Mrzelo ji ale, že ji kolegové z branže nepodporovali a prohlašovali, že je blbá, a nechápali, kam to jde. Čekala, že ji podpoří, ale házeli jí klacky pod nohy. Nedostala podporu ode mě, od kolegů, a přesto tam šla. To je ale celá Ivanka. Ona má takovou povahu, že když si stanoví nějaký cíl, tak jde vytrvale za ním,“ vysvětluje Ivanina maminka, která dceři drží palce, i když tuší, že intriky v kmeni pro ni budou představovat problém. „Už se tam předstírá a lže, a ona toho nebude schopná,“ dodala s obavami.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.