Jirešová má trápení s dcerou: 3 MĚSÍCE ZAVŘENÁ NA PSYCHIATRII | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jirešová má trápení s dcerou: 3 MĚSÍCE ZAVŘENÁ NA PSYCHIATRII

Vleklé soudní rozepře, ostré hádky a boje o dceru mezi bývalou hvězdou Ordinace Ivanou Jirešovou (46) a jejím ex Ondřejem Höppnerem (†55) mají po letech nepříjemnou dohru. U začínající herečky Sofie Höppnerové (19) se totiž objevily závažné psychické problémy, které vyústily až v tříměsíční léčbu na psychiatrii! Již od tří let měla Sofie dva domovy a jejich střídání často probíhalo za dosti dramatických okolností.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
28. 03. 2024 22:24

Střídavou péči beru jako nepřijatelnou a vychovává z děti pololidi, protože pořád jsou tak nějak napůl.
Jirešová je strašná , strašná nána.Místo aby holku tátovi předávala a holka mohla mít víc podnětů, než od omezené Jirešové, dělala takové scény, že rvala dítě z rukou přivolaných úřadníků, řvala , kvílela, že soud měl dát do výhradní péče holku tátovi a střídavku zamítnout.Kdyby tak řvala v divadle,tak OK, ale v divadle ji pár řad od jeviště není naopak vůbec slyšet .
Holka má něco po ní, anorexii vidí u mámy, ta pro sebestřednost a posedlost vlastním tělem zapomíná žít normálně a je z ní už vizuálně chlap

jity
28. 03. 2024 09:33

Pamatuji si na ten cirkus co s holkou dělali před kamerou, jak křičela a naříkala. Prala se o ni Jirešová s otcem. Nakonec holka byla u otce a když zemřel tak musela k matce. Tak holt je nervově labilní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.