Pizingerová u konce s dechem: Semlelo mě to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pizingerová u konce s dechem: Semlelo mě to!

Vendula a Josef Pizingerovi
Vendula a Josef Pizingerovi  (profimedia.cz, ara)

Zakladatelka a prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) má za sebou těžké časy. Potrápilo ji zdraví a přiznala, že obtíží se dodnes nezbavila.

Vendule přišlo, jako kdyby se točila v bludném kruhu. Jedna nemoc skončila, druhá začala a ona tak neměla čas se nijak zregenerovat. „Teď jsem měla období, kdy jsem byla docela dlouho nemocná. Měla jsem různě návazně angíny, chřipky, náběh na zápal plic a podobně. Semlelo mě to, doteď blbě dýchám,“ svěřila se Pizingerová pro CNN Prima News.

Vendula Pizingerová pod ostrou palbou okolí: Trefují se do mého věku a mladšího manžela!

Video se připravuje ...

Až bude zase fit, chystá se začít sportovat. Přeci jen její mladší manžel Josef Pizinger (36) je velmi akční a ona s ním chce držet krok. „Až se rozdýchám, tak do toho vlítnu,“ dodala s úsměvem blondýnka, která se vedle práce v nadaci věnuje především rodině, tedy manželovi, staršímu synovi Kubovi (19), kterého počala s legendárním skladatelem Karlem Svobodou (†68) a nejmladšímu Josífkovi (3), kterého má se svým současným mužem.

Vendula Pizingerová přiznala: Celulitida mě trápí od puberty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vera Ženata
13. 3. 2024 • 20:04

Je to tak, pokud chybí zdraví tak není člověk šťastný 😢😢😢, vím o čem mluvím

ginkognito
12. 3. 2024 • 16:55

Pokud je člověk kdoví jak nemocný, tak rozhodně není šťastný. Paní Vendula mezi šťastné tedy rozhodně nepatří, je to jen póza, nic víc...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.