Syslové spadla brada z daru od Cibulky: Odvezli mě na letiště a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Syslové spadla brada z daru od Cibulky: Odvezli mě na letiště a…

Herečka Dana Syslová
Herečka Dana Syslová (CNC_Dalibor Puchta)

Dana Syslová (78) vždycky milovala adrenalin. Její kamarád Aleš Cibulka (46) jí proto k 65. narozeninám pořídil neobvyklý dárek, na který herečka dodnes s úsměvem vzpomíná.

„Celou dobu to přede mnou tajili. Pak pro mě přijeli a odvezli mě na letiště a zařídili mi skok s padákem. Jednou po představení jsme se totiž bavili o snech a já říkala, že jsem měla sen, že lítám. No a oni to dali dohromady,“ zavzpomínala Syslová v rozhovoru pro pořad Showtime.

Dana Syslová je ve filmu Pánský klub milenkou Bolka Polívky

Video se připravuje ...

Dnes už je Dana ve věku, kdy si na podobné šílenosti netroufne. Většinu času tráví hraním v divadle a ve volném čase se stará o svého psího miláčka. „Miluju chodit do lesa se psem, to mě nabíjí za každého počasí,“ pronesla herečka. Netají se také svou láskou k horám, na které kdysi sama lezla. „Teď už to moc nejde, protože mě bolí nohy, takže bych tu tisícovku už asi nevylezla. Lezla jsem ale všude možně,“ dodala s úsměvem Syslová.

Aleš Cibulka na pohřbu Jany Šulcové: Byla to úžasná baba!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.