Ringo Čech na tenkém ledě: Prohlášení, které zvedne Čechům mandle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ringo Čech na tenkém ledě: Prohlášení, které zvedne Čechům mandle

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Karel Kopáč)

Válečných konfliktů kolem nás přibývá a podle všeho jen tak neskončí. Jak vidí známí umělci případné opětovné zavedení povinné služby v armádě?

„Já jsem pro zavedení vojny. Sice jsem na vojně nebyl, já jsem nevoják, ale vojna má jednu pozitivní věc mimo obranu vlasti," energicky prohlašuje osmdesátiletý František Ringo Čech a obratem přidává argument: „Na vojnu jdou mladíci v nejdivočejším věku a s nejbujnější energií. Vojna je zkrotí, zlidští a vracejí se už v bačkorách." 

Ringo Čech nejen o tom, jak manželka přijala jeho milenky:

Video se připravuje ...

Ani takový Václav Vydra (68) nevidí v návratu povinné vojenské služby problém: „Já jsem na vojně byl, ale zařadili mě k orchestru, nebyl jsem u žádných bojových jednotek. I tak to pro mě byl docela velký zásah do života. Nicméně si myslím, že není od věci, když si to každý zkusí. Nemusí tam jít na dva roky nebo na rok, ale mohou si to zkusit třeba na měsíc," domnívá se herec na webu Tn.cz. 

Ringo Čech o tom, jak jeho manželka přijala jeho milenky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
21. 3. 2024 • 10:06

Ještě Vás měl naučit pravopis

Karel Protiva
20. 3. 2024 • 11:31

Na vojně jsem se naučil: voják se stará, voják se má
A kromě toho střílet z asi deseti zbraní, hodit granát, položit minu, udělat časovanou výbušku, řídit OT a přežít buzeraci. Půl roku by stačilo

miros irgl
18. 3. 2024 • 22:54

Rok je úplně v pořádku a maximálně jedna týdenní dovolená. Právě to odloučení od domova dělá osobnost odolnější a zodpovědnější. Právě, nemít všechno, co si člověk umane a vzpomene, posiluje osobnost. Ale není to nic pro takové, co nemají smysl pro pořádek a disciplínu.

jurasik
15. 3. 2024 • 10:47

Dva roky urcite nesmysl,klidne pul..ale natvrdo jako za nas..Vojna z nas kluku udelala chlapy a dnesnim pc mamankum,by prospela..jak koze drbani...

Alan Hercig
15. 3. 2024 • 10:23

Já bych nechal rok,bo druhý je fakt zbytečný, a s tím,že pod nebude mít voják službu nebo cvičení o víkendu,tak může jet na víkend domů. Jakési záslužné VOP bylo úplně zbytečná buzerace jednotlivce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.