Ringo dostal v TV zákaz: Jediný, na koho si netroufli, byl Šíp | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 14. srpna 2025

Svátek slaví Alan, zítra Hana

Ringo dostal v TV zákaz: Jediný, na koho si netroufli, byl Šíp

„Televize tomu moc nepomáhá. Zakázali mi například vysílat pořad Pra pra pra , protože mě neměli rádi," lamentuje František Ringo Čech (82).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pravlast
01. 08. 2025 12:47

Když má zákaz FRČ tak proč nikdo nezakáže mongoloidně mluvící a píšící média?Jak je možné že povinně platíme za pokračující debilizaci celého národa? Co je to za lidi že nedokážou určit rod,vzor a pád,ale můžou mluvit a psát do médií?

Tomas cz
01. 08. 2025 10:10

Pro Hroneše, co sem pořád taháš, kdo co podepsal nebo nepodepsal, už se v tom nevyznám. Když se chceš bavit o komunistech, podívej se na hrad, jakého neřáda jsi tam zvolil. Jeto hnus, nefalšovaný komunista a rozvědčík Varšavská smlouvy. Tak vo co ti de?

Karel Pustka
01. 08. 2025 08:38

Svinska vláda, svinska média ,která jim jdou na ruku ! Pravda se nesmí říct! Pravda nevítězí, lež a dezinformace vítězí !!!

Stanislav Novák
31. 07. 2025 12:10

Ringo má pravdu. Skoro všude je cenzura. Když se jim příspěvek zrovna nehodí do krámu tak ho prostě vymažou nebo neschválí. Může být slušný, ale nehodí se názor. Kritika vlády, ministrů nebo městského zastupitelstva dneska už neprojde. Zato se sprostým napadáním Zemana, Babiše, Okamura atd. nemají žádný problém. Že je to porušení Ústavy jim nevadí. Mají plnou hubu demokracie a přitom porušují demokratické principy. Chovají se jako inkvizitoři, sami se pasují na demokraty a ostatní napadají.

hejhej
31. 07. 2025 16:07

Stanislav Novák: Naprostý souhlas s Vašim názorem.

Dušan Hroneš
31. 07. 2025 10:43

Namaluj obraz, vem flašku a mazej za ovarem, komouši ubrečenej, nepodepsal jsem, tužku jen držel 😛😄😄😄

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.