Vilná matka zpěvačky Miley Cyrusové (31): Přebrala dceři milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vilná matka zpěvačky Miley Cyrusové (31): Přebrala dceři milence!

Tish a její dcera Miley
Tish a její dcera Miley (Profimedia)

Poměry v rodině populární zpěvačky Miley Cyrusové (31) byly vždycky všelijaké, jen ne standardní. Už sama Miley má na kontě takových skandálů, že jejich seznam by vydal na knihu. Nejnověji ale »pod kotel« přiložila její matka Tish (56).

Ta se loni koncem léta potřetí vdala, jejím vyvoleným se stal Dominic Purcell (54), britsko-australský herec známý například z populárního seriálu Útěk z vězení (Prison Break). Když ale novinářům přišlo divné, že u toho nebyly všechny čtyři její dcery, dopátrali se pikantního důvodu. „Matka Tish ženicha ukradla své nejmladší dceři Noah!“ rozletělo se světem. Matka prý začala dceřina přítele bezkskrupulózně uhánět přes Instagram bez ohledu na to, že byl právě ve vztahu s její dcerou a všichni o tom věděli. Z matky a dcery se staly sokyně v lásce a bitvu vyhrála ta zkušenější. „Roztržka mezi Noah a mámou Tish je proto mnohem větší, než si lidé myslí,“ říká zasvěcený zdroj.

Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
4. 3. 2024 • 18:29

A proč tolik ,vlastně stejných fotek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.